Intim egészség és a hüvelygyulladás

A hüvelygyulladás a hüvely gyulladása, amely váladékozást, viszketést és fájdalmat okozhat. Ennek oka általában a hüvelyi baktériumok normális egyensúlyának megváltozása vagy fertőzés.

Az intim egészség olyasvalami amire érdemes odafigyelni, tehát nézzen be hozzánk a wavita.hu weboldalra és itt a legjobb hüvelyfertőzés elleni termékeket találhatja meg amelyeket kedvezményes áron megkaphat. A menopauza utáni csökkent ösztrogénszint és néhány bőrbetegség hüvelyfertőzést okozhat. A hüvelygyulladás leggyakoribb típusai a következők: Bakteriális vaginosis, amely a hüvelyében található normál baktériumok megváltozása miatt és más organizmusok túlnövekedéséből következik be. Parazita okozta, és általában nemi aktus útján terjed. Ha hüvelyi váladéka van, akkor a váladék jellemzői jelezhetik a hüvelygyulladás típusát. Példák: Bakteriális vaginosis esetén szürkésfehér, bűzös váladék jelentkezhet. A gyakran halszagként jellemzett szag nemi aktus után nyilvánvalóbb lehet. Gombás fertőzés: a fő tünet a viszketés, de előfordulhat, hogy fehér, vastag váladéka van, amely hasonlít a túróra. Trichomoniasis: A trichomoniasis nevű fertőzés zöldessárga, néha habos váladékozást okozhat.

Forduljon orvosához, ha szokatlan hüvelyi kellemetlenséget tapasztal, különösen, ha: kellemetlen hüvelyi szaga, érdekes vagy furcsa váladéka esetleg viszketést érez. Forduljon orvoshoz akkor is, ha még soha nem volt hüvelyi fertőzése. Az orvos fellátogatás megállapíthatja az okot, és megtanulhatja a jelek és tünetek azonosítását. Addig is amíg nem megy orvoshoz, kipróbálhatja az Idelyn Beliema termékeket, amelyek nagyon hatékonyak, ha hüvelyi fertőzésről van szó, csak keresse fel bátran a wavita.hu weboldalt és itt mindent megtudhat a rendelésről és a termékekről is.

Vélemény, hozzászólás?