Immuno sleep a jó minőségű alvásért

Alvás közben az immunrendszer felszabadít bizonyos citokineket, amelyek fertőzés, gyulladás, vagy stressz időszakában növekednek a betegségek leküzdésére. Ha a test nem alszik eleget, akkor ez valóban csökkentheti ezeknek a védő citokineknek és a fertőzés elleni antitesteknek a termelését.

Immuno sleep kapható igen alacsony áron a nottevit.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk bátran és tudjon meg mindent erről a termékről, amit meg is rendelhet akár méghozzá igen kedvező áron. A test sok energiát használ fel a vírusok elleni küzdelemre és a kórokozók felszámolására. Ez azt jelenti, hogy más tevékenységekre gyakran kevesebb energia jut. A több és jobb alvás betegség közben elengedhetetlen a test gyógyításához és a betegségek elleni küzdelemhez szükséges energia megőrzéséhez. Az alvás elengedhetetlen eleme a test immunitásának kiépítésében és annak biztosításában, hogy egészséges állapotban teljes kapacitással működjön. Valójában tanulmányok kimutatták, hogy az alvászavar és az elégtelen alvás az immunrendszerét fogékonyabbá teheti az olyan fertőző betegségekre, mint a nátha. Ismételten kiderült, hogy az alvás (vagy annak hiánya) hatással van szellemi és fizikai egészségünkre, kapcsolatainkra és egyebekre.

Egy globális alvásfelmérés szerint az emberek többsége egyetértett abban, hogy az alvás fontos tényező a fizikai jólétükben (87%) és a mentális jólétben (86%), de csak fele (49%) számolt be arról, hogy elégedett az alvásával. Az alváshiány negatívan befolyásolhatja az ember egészségét, különösen azok számára, akik már gyengült immunrendszer miatt szenvednek, vagy krónikus alvászavarokban. További információkért és részletekért nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a nottevit.hu-ra és itt rendelhet minőségi immuno sleep készítményeket.

Vélemény, hozzászólás?