Hogyan lehet természetes nátrium forráshoz jutni?

Nem csak táplálékkiegészítő szedése által lehet nátriumot bevinni a szervezetbe, hanem akár csapvíz fogyasztása által is. A víz az egyik legjobb és legegészségesebb opció, mégis sokan inkább cukros üdítőitalokat és palackozott vizet vásárolnak, melyek egyáltalán nem jobbak, mint a csapvíz.

Természetes nátrium forrás maga a csapból folyó víz, azonban sokakat mégsem visz rá a lélek, hogy csapvizet fogyasszanak. Hazánkban a víz jó minőségű, ennek ellenére sokan mégsem szívesen fogyasztanak csapvizet, melynek oka néhol a lokális szennyeződés, amely miatt a víz zavaros, kellemetlen ízű vagy szagú. Mások azért nem fogyasztanak csapvizet, mert tartanak tőle, hogy nem látható, azonban jelenlévő káros anyagok vannak a vízben. Sokan ezért úgy döntenek, hogy inkább palackozott vizet vásárolnak vagy ami még rosszabb, cukros üdítőitalokat. Előbbiben legalább vannak ásványi anyagok, utóbbiban viszont még az sem. A palackozott vizekkel az a probléma, hogy környezetszennyezők. Manapság komoly harc folyik a műanyagok visszaszorítása érdekében. Ha neked is fontos a környezet védelem, akkor érdemes a palackozott víz helyett inkább a csapvizet fogyasztani!

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a zavaros, kellemetlen ízű vagy szagú csapvizet meg kell inni, az viszont biztos, hogy a csapvízben vannak olyan ásványi anyagok, ami miatt megéri fogyasztani, ilyen például a nátrium, a kálium, a vas, a magnézium és a kalcium. A víztisztító berendezés alkalmazása segít, hogy tiszta, egészséges vizet ihass! A Wellnet víztisztítói kíméletlenek a szennyeződésekkel, azonban az ásványi anyagokkal kíméletesek, így azok benn maradnak a vízben. Ha neked is fontos, hogy finom, egészséges vizet igyál, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a wellnetviztisztito.hu webáruházba!