Fenékformálás Tótfalusi Alexandrával

Ha már századszor futsz neki a fenékformálásnak, azonban még mindig nem érted el a kerekded idomokat, akkor érdemes nem egy újabb csoda diétába belefogni, hanem szakember segítségét kérni. Ha kerek feneket szeretnél, akkor Tótfalusi Alexandra a tökéletes edző számodra!

Fenékformálás sok nő számára jelent nehézséget. A legtöbb nő női magazinok vagy különféle internetes cikkek alapján igyekszik edzeni, nem sok sikerrel. A több száz lábemelgetés elvégzése unalmas, monoton, ráadásul nem is túl hasznos. Ha valóban szeretnéd megdolgoztatni popsidat és szemmel látható eredményekre vágysz, akkor a legjobb, ha egy profi edző segítségét kéred! A személyre szabott edzés és diéta a kulcs a hőn áhított alak eléréséhez, ráadásul nem csak formásabb leszel, hanem önbizalmad is nőni fog. Ha úgy véled, hogy egy edző felfogadása drága, akkor gondolj bele, mennyi ideje próbálkozol sikertelenül. Holott az edzővel azonnal érezhető hatása lenne a közös munkának. Természetesen ez csak úgy működik, hogy te is odateszed magad és betartod a diétát és keményen edzel.

Fenékformálás
Fenékformálás

„Akkor gyorsan be kell zabálni, mielőtt jön a saláta szezon!” Ácsi, mi ezt egy szóval sem mondtuk! Sőt, a jól megtervezett személyre szabott étrend esetében szó sincs arról, hogy éhezned kéne vagy naphosszat salátát enned. Sőt, az életmódváltás élvezetes! Persze, lesznek nehezebb pillanatok, de ahogy tested változik és hátsó feled is egyre kerekebb lesz, biztosan nőni fog motivációd! Ha eleged van a magazinok és különféle weboldalak sablon diétáiból és hatástalan fenék formáló gyakorlataiból, akkor itt az ideje, hogy ellátogass a fenekformalas.com weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz a fenékformálásról, beleértve Tótfalusi Alexandra edző elérhetőségét is, amin keresztül felveheted vele a kapcsolatot!

Vélemény, hozzászólás?