A római wellness szépségei

A wellness hotelek kínálatainak sokszínűsége nagyon szerteágazó. A szállodák azon szorgoskodnak, hogy minél több vendéget szerezzenek maguknak, ennek érdekében bizonyos területekre specializálódnak a wellness szolgáltatások mellett. A Kék Duna Wellness Hotel Ráckevén a nyugdíjas vendégek kiszolgálására, szórakoztatására és igényeik kielégítésére specializálódott.

A wellnesshotel távol a nyüzsgéstől Ráckevén várja az üdülni vágyókat. Mivel a nyugdíjasoknak sok pihenésre, nyugalomra van szükségük, emellett viszont szeretik magukat különböző programokkal elfoglalni, a ráckevei wellness hotel kialakított egy kifejezetten nekik szóló wellness részleget és programsorozatot.

A hotel minden szolgáltatásával és megszervezett programjával azon igyekezik, hogy az ott üdülő vendégek kipihenhessék magukat, de közben egy percig se unatkozzanak, hanem egyedülálló wellness élményekkel telve térjenek haza. Ezt a fajta aktív kikapcsolódást szolgálja a hotel wellness részlege medencékkel, szaunákkal és aktív programokkal, mint amilyen a fitness, a jóga vagy a pilates. Mivel a wellnesshotel távol a nyüzsgéstől terül el, így a csodás környezetben kirándulhatnak is az oda látogató nyugdíjasok.

Ha már wellness, akkor természetesen a kényeztető masszázsok sem maradhatnak el, de szépülhetnek és fiatalodhatnak a nyugdíjas vendégek a kozmetikai részlegen, a fodrász szalonban vagy a manikűrösnél és pedikűrösnél is. A Kék Duna Wellness Hotel felejthetetlen üdülést biztosít vendégei számára az egyedülálló antik római wellness birodalmával, ha valaki befizet egy wellness hétvégére, ahol különlegesen feldíszített római környezetben korhű programokkal szórakoztatják a vendégeket. A részletekről az érdeklődők a wellnesshotel.hu internetes oldalon tájékozódhatnak.

Vélemény, hozzászólás?