Zsalu rendelhető online webáruházból!

A zsaluzás kifejezés egy ideiglenes öntőforma létrehozására használatos folyamat, amelybe betont öntenek és formálnak. A hagyományos zsalu fa felhasználásával készül, de acélból, üvegszál erősítésű műanyagból és egyéb anyagokból is készülhet.

Zsalu rendelhető online a peri.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk, ha ön is elgondolkodott azon, hogy honnan lenne érdemes zsalut rendelni. A nedves beton hidrosztatikus nyomást gyakorol a zsalura. Ezért a nyomás a forma alján nagyobb, mint a tetején. A jobb oldali oszlopzsalu esetében az „oszlopkapcsok” alul közelebb vannak egymáshoz. Ne feledje, hogy az oszlopot acél állítható zsalutámaszokkal erősítik, és 20 mm-es „átmenő csavarokat” használnak az oszlop hosszú oldalának további alátámasztására. A „levehetetlen zsaluzat” egyes modelljei a szerkezet további megerősítéseként is szolgálhatnak. Míg a zsaluzás egy tág fogalom, amelyet a sokféle anyag felhasználásával végzett alakítási folyamattal kapcsolatban használnak, a zsaluzás egy olyan kifejezés is lehet, amelyet gyakran használnak a rétegelt lemez használatának folyamatára a forma kialakításakor.

A zsalu talán a legnépszerűbb zsalutípus, amelyet általában a helyszínen készítenek fából és rétegelt lemezből. A zsaluzáshoz speciális rétegelt lemezre van szükség, és annak vízállónak kell lennie. Előállítása egyszerű, bár nagyobb szerkezeteknél időigényes lehet. Akkor használják, ha a munkaerőköltségek alacsonyabbak, mint az olyan anyagok esetében, mint az acél vagy a műanyag. Az is előnye, hogy egyszerre jelentős mennyiségű beton önthető ki általa. Az egyszerű deszka zsaluzat használható ösvény vagy szilárd állvány építéséhez. A deszkákat úgy kell levágni, hogy azok egy szintben legyenek a födém felső felületével, lehetővé téve a rendezett betonfelület elérését. Amennyiben többet tudna meg látogasson el még ma a peri.hu weboldalra.