www.netkazan.hu – Saunier Duval Thema Condens 30A

A Saunier Duval Thema Condens 3o-A 3 kW teljesítményű kondenzációs kombi gázkazán a gyártó egyik legmagasabb minőségű terméke. A Thema Condens kazánok tiszták, könnyű kezelőfelülettel és ERP-kész szivattyúval  is rendelkeznek, ezért megéri kipróbálni őket. Nézzen be hozzánk és jobbnál jobb termékekkel valamint alacsony árakkal találkozhat.

A www.netkazan.husaunier duval gázkazán kapható igazán alacsony áron és teljesen ingyenes kiszállítással ezért megéri benézni hozzánk hiszen mi garanciát is vállalunk majd minden gázkazánra. A Saunier Duval Thema Condens 30-A 30 kW-os falra szerelhető kondenzációs kombi gázkazán 35-350 m2-es családi házakhoz alkalmas. A gázkazán beépített időjárás-felügyelővel rendelkezik a hatékonyabb működés érdekében. A készüléket egy Saunier Duval Helioset napkollektorral kombinálhatjuk. Kis méretének köszönhetően bárhol elhelyezhető a házban és sokkal csendesebb, mint elődei.

A Saunier Duval Thema Condens 30-A 30 kW-os falra szerelhető kondenzációs kombi gáz kazán megbízható és biztonságos, hiszen intelligens, többlépcsős védelemmel rendelkezik, ráadásul az elektromos védelemmel (IPX50) egy fürdőszobába is bátran telepíthető. A Saunier Duval Thema Condens 30 fali kondenzációs kombi gázkazán egyszerűen telepíthető és karbantartható és egyszerű működtetés jellemzi. A kezelőszervek ergonomikus kialakításúak. A gyújtási és vezérlési funkciók egyszerűen átfedhetők, könnyen kezelhetők. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni mindenképpen keresse fel bátran weboldalunkat és itt mindent megtudhat a gázkazánokról, valamint ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, akkor mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot és akkor minden feltett kérdésére választ kap majd méghozzá azonnal.

Vélemény, hozzászólás?