Wavita oldalán minden megtalálható!

Mindannyian azt szeretnénk, ha mindig egészségesek, fittek és energikusak lennénk. Ám ez nem mindig sikerül, hiszen sokszor a szervezetünk nincs kellően ellátva a szükséges vitaminokra, illetve tápanyagokra, hogy felvegye a harcot a különféle megbetegedésekkel.

Wavita számos, olyan készítményt forgalmaz, melyre a hideg télies időben szüksége lehet az emberi szervezetnek. Hiszen ahhoz, hogy elkerüljük a különféle vírusokat, megbetegedéseket, folytonos tüsszögést, orrfolyást, illetve köhögést fontos, hogy semmilyen vitaminból ne szenvedjen hiányt a szervezetünk. Az ünnepek közeledtével érdemes kihasználni a kínálkozó lehetőségeket, miszerint nagyon jó akciókra tehetünk szert. Így akár a drágább vitaminokat és étrendkiegészítőket is kedvező áron vehetjük meg. A különleges karácsonyi akciók kereteink belül sokszor találkozhatunk, olyan feltételekkel, melyekben akár még egy plusz havi adag vitamint is kaphatunk.

Ahhoz, hogy a hideg időszakot is vidáman és energikusan vészeljük át, szükségünk lesz a mindenki által ismert C-vitaminra. Ez-az a vitamin, melyet nyáron nagyon sok gyümölcsben és zöldségben megtalálunk, ám télen már sokkal nehezebb természetes úton pótolnunk. Ezért is ajánlott a mindennapi C-vitamin bevitel kapszula formájában. A D-vitamin is nagyon fontos lehet, hiszen a borús, mogorva időjárásban sokszor nem jut megfelelő napfényhez a szervezetünk, így nem tud kellő mennyiségű D-vitamin termelődni. Viszont a csontjainknak nagy szüksége van rá. Illetve, abban, hogy elkerüljük a levertséget és a depressziót szintén nagy szerepet játszik a D-vitamin. Ezeken felül szükséges lehet még a Cink, Mangán, Vas, A, B és még sok más vitamin bevitele is.

Vélemény, hozzászólás?