Végleges szőrtelenítés innovatív technológiát alkalmazva

Ha eleged van a fájdalmas gyantázásból és a szőrtelenítés végeláthatatlan folyamatából, akkor érdemes egy hatékony és hosszútávú eredménnyel járó szőrtelenítő eljárást választani. A Dióda lézeres szőrtelenítésnek köszönhetően selymes és szőrmentes lehet a bőröd!

A szortelenul.hu weboldalon rengeteg hasznos információ található a végleges szőrtelenítés kapcsán. Ha neked is eleged van a fájdalmas és állandó szőrtelenítő technikákból, akkor éppen itt az ideje, hogy búcsút ints a szőrnek és a kellemetlen, egyáltalán nem hatékony alternatíváknak. A lézeres szőrtelenítés valóban hatékony, ugyanis bizonyítottan nem termel több szőrszálat az orvosi lézer által kezelt szőrtüsző. Nem könnyű megválaszolni, hogy hány kezelés szükséges a mielőbbi végeredmény érdekében, ugyanis ez függ a szőrtelenítendő testrésztől és a szőr típusától egyaránt. Az viszont egyértelműen kijelenthető, hogy legalább négy-tíz kezelésre van szükség a teljes szőrtelenség érdekében. A változás nem azonnal, hanem fokozatosan következik be. A páciensek többségét az érdekli elsősorban, hogy a kezelés mennyire fájdalmas.

Nos, nem árulunk zsákba macskát, így őszintén eláruljuk, hogy a végleges szőrtelenítés bizony fájdalmas. A fájdalom mértéke testrészenként és egyénenként eltérő. Van, aki csak kellemes meleg érzést tapasztal, míg mások égő, szúró érzést. A lég- és a vízhűtéses rendszer alkalmazásával viszont enyhíthető a fájdalom mértéke. A hűtési rendszer nulla és két fok közötti hőmérsékletre hűti a kezelő fejet, amit a bőrfelülethez tartva nyugtató érzés érhető el. Ha szeretnél végleg búcsút inteni a zavaró szőrszálaknak, akkor néhány alkalommal kell elviselned a néhányak számára kissé kellemetlen kezelést, hogy annál jobb legyen a végeredmény!