Vásároljon Vegnum Multi-D vitamint immunerősítéshez!

Ideális esetben pusztán táplálkozásból kellene bevinni a vitaminokat és hasznos tápanyagokat a szervezetbe, ez azonban egyáltalán nem egyszerű. Ráadásul a téli hónapokban jóval kevesebb is rá a lehetőség. Éppen ezért célszerű multivitamin készítményt vásárolni, méghozzá a Vegnum Multi-D vitamint!

Vegnum Multi-D vitamin által a napi vitamin és ásványi anyag bevitel megoldható. Pusztán a táplálkozásból bevinni a kellő mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat nagyon nehéz. A táplálékkiegészítő multivitaminok erre a problémára jelentenek megoldást. Az egészséges immunrendszer érdekében célszerű a Vegnum Multi-D vitamint választani, mely a hagyományos multivitaminokhoz képest sokkal hatékonyabb. A Vegnum Multi-D vitamin 18 alapvető ásványi anyagot és vitamint, valamint 29 gyümölcs, zöldség és növény antioxidánsban gazdag kivonatát tartalmazza. A hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egység, növényi eredetű D-vitamint tartalmaz. A Vegnum kapszulában a D-vitamin kiválóan felszívódó, mikrokapszulázott formában található meg.

A Vegnum multivitamint felnőttek számára fejlesztették ki, azonban tizennégy éves kortól kezdve lehet szedni. Akár várandós nők is szedhetik, azonban arra ügyelni kell, hogy más vitaminokkal egyidőben ne alkalmazza, tehát terhesvitaminokkal együtt nem szabad szedni. Mivel a Vegnum Multi-D vitamin zsírban oldódó vitaminokat is tartalmaz, például D-vitamint, ami túlzott bevitel esetén felhalmozódnak, így a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget nem érdemes túllépni. Ha szeretné Vegnum Multi-D vitaminnal támogatni szervezetét, vagy csak bővebben tájékozódni a termékről, akkor látogasson el a vegnum.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?