Amazon Kindle Paperwhite áttekintés

Az Amazon az első számú név, amikor az írókról és a könyvekről van szó, és a Kindle Paperwhite legújabb verziója rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket általában a csúcskategóriás eszközök számára tartanak fenn.

A Paperwhite az Amazon Kindle termékcsaládjának legkeresettebb terméke, és a legújabb verzió a legfelsőbb és drágább Kindle Oasis eszköz néhány legjobb elemét veszi át, és egy olcsóbb modellbe csomagolja. Ez magában foglalja a vízálló kialakítást és a hangoskönyvek meghallgatásának képességét is. Valóban sokan imádják a készüléket, de tényleg ez a legjobb Kindle az Ön számára? A Kindle Paperwhite az Amazon középkategóriás e-readerje, amely a megfizethető Kindle és az Amazon kínálatának csúcsminőségű Kindle Oasis között van, és a kialakítás ezt tükrözi. Nem érzi annyira prémiumnak, mint az Oasis-t, főleg mivel műanyag hátulja van, de könnyen megfoghatónak találtuk, és nem is néz ki rosszul. Mindezek alapján azt tapasztaltuk, hogy nagyon hamar karcos lett, hátul tele ujjlenyomatokkal.

Az alsó szélén található a bekapcsológomb, valamint a töltéshez szükséges micro USB-nyílás, de ettől eltekintve az élek gomboktól mentesek, így kényelmesen megfoghatja a készüléket anélkül, hogy tévedésből bármit is megnyomna. A képernyő körüli keretek vastagabbak, mint néhány magasabb szintű darabon. Ezek egy síkban ülnek a kijelzővel, így a Paperwhite csúcskategóriásabb megjelenést kölcsönöz, mint a korábbi iterációk, és biztosítja, hogy most a megszűnt Kindle Voyage-hoz hasonlítson. Az egyik kihagyás az, hogy nincsenek hardver gombok az oldal megváltoztatásához. Ehelyett az érintőképernyővel fogja lapozni az oldalakat. Megállapítottuk, hogy ez reagál az érintésre, ezért nem fog küszködni a legújabb könyv oldalainak súrolásával. Maga a kijelző 6 hüvelyk, 300 pixel/hüvelyk felbontással, amely megegyezik az utolsó Paperwhite-tal, és tökéletes felbontása van a szöveg olvasására.

Vélemény, hozzászólás?