Beton javítása a legjobb termékekkel

A SealBoss 6060 egy erős és merev anyag, amelyet úgy terveztek, hogy rögzítse a betonozott felületeket és repedéseket, valamint hatékonyan és gyorsan felújítsa a sérült vezérlő csatlakozásokat. A SealBoss 6060 QuickFix beton- és aszfaltjavításkor is jól működik.

Beton javítása jobbnál jobb SealBoss termékekkel elérhető az epo-trend.hu weboldalon, tehát ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk és megtalálhatja a teljes betonjavító termék kínálatot is. A termék apró repedésekbe hatol és nagy szilárdságú ragasztókötést képez a megszakadt szerkezetek között, azzal az előnnyel, hogy az alapot lezárja a további vízeróziótól a külső alkalmazások esetében. A tapadási idő a hőmérséklet függvényében 5 és 15 perc közötti. Tisztítsa meg a felületet a hulladéktól és bármilyen más szennyeződéstől is.  Forradalmian új és megbízható módszer a beton vízállóságához a membrán nélküli Radcon 7, ami porlasztva kerül a betonba és gélt hoz létre a repedésekben, a pórusokban és egyéb helyeken. Fejlett biokémiai technológiát tartalmaz, amely lehetővé teszi a legfeljebb 2,00 mm-es repedések lezárását és a kezelés után kialakuló hajszálrepedések visszazárását.

A Radcon 7 nem képez fóliát a felszínen, így azt nem károsíthatja a forgalom vagy a környezeti expozíció. A Radcon 7 egy felszín alatti korlát, amely képes befogadni a hőterhelést is.  Alkalmazás után a Radcon 7 kalcium-szilikát-hidrát (C-S-H) gélt képez. Ez továbbra is reagál a nedvességre a behatolt zóna pórusaiban és repedéseiben. A gélben lévő kalcium reagál az atmoszférával, és alacsony kalciumtartalmú gélt hoz létre, amely lerakja a kalcium-karbonátot, kitölti a repedéseket és a pórusokat. Az alacsony kalciumtartalmú gél „éhes” még több kalciumra, amelyet a nedvesség és a cement hidratálása biztosít. A Radcon 7 vegyületek elengedhetetlenek ehhez az egyedülálló katalitikus reakcióhoz és a betonjavításhoz. További részleteket az epo-trend.hu-n talál.

Vélemény, hozzászólás?