Vásároljon minőségi UV LED lámpát!

Legyen szó bármilyen munkáról, akár egy manikűrről, minőségi eszközök és alapanyagok nélkül az eredmény sem lesz tartós. Különösen sok múlik a körmös lámpán, melynek kapcsán a vásárlókban jellemzően nagyon sok kérdés fogalmazodik meg. Az alábbiakban alaposan körül járjuk a témát!

UV LED lámpa kapcsán a profi és hobbi körmösökben jellemzően nagyon sok kérdés merül fel. Nem csoda, hiszen a különféle típusok útvesztőjében nagyon könnyű eltévedni és összezavarodni. Mielőtt körmös lámpát vásárolna érdemes átgondolni, hogy milyen gyakran szeretné használni. Egy hobbi körmös jellemzően sokkal ritkábban használja, mint egy profi, szakmabeli. Előbbieknek általában egy körmöslámpa is bőven elég, míg utóbbiaknak a kényelmes és gyors munka végzés érdekében célszerű két körmöslámpát beszerezni. A különféle típusok az UV, LED és UV LED lámpák mind UV, pontosabban UV-A sugarakat bocsátanak ki. Mielőtt még bárki naphosszat a körmöslámpa alatt tartaná a kezét barnulási célból, figyelmeztetjük, hogy a barnuláshoz UV-B fényre van szükség. Ahogy az előbb említettük, a körmöslámpa UV-A fényt bocsát ki.

A körmöslámpa kiválasztásánál az egyik legfontosabb tényező a teljesítmény. Egy kezdő, esetleg hobbi körmös számára nem indokolt, hogy nagy teljesítményű körmöslámpát válasszon, azonban egy profinak nem érdemes ezen spórolni. Ha megbízható minőséget választ, akkor biztosan nem lehet probléma és elégedett lesz választásával. Természetesen az is fontos, hogy a gél lakkok és egyéb alapanyagok is jó minőségűek legyenek. Akár körmöslámpát, akár egyéb körmös eszközt vagy alapanyagot szeretne beszerezni, látogasson el a marilynails.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű kínálatot! A marilynails.hu webáruházban kedvezményes áron vásárolhat!

Vélemény, hozzászólás?