Vásároljon fodrászkellék termékeket online!

Akár tapasztalt profi, akár csak most kezdi az üzletet, van néhány alapvető eszköz a fodrászkészletben amit érdemes beszerezni. Néhány ollóról van szó, amelyek minden alapot fednek, egy nagy teljesítményű, de könnyű hajszárítóról, egy sokoldalú hajsütővasról, egy borotváról, egy keféről, egy termikus körkeféről, egy fésűkészletről stb. Mindez megkönnyíti a minőségi hajvágást.

Fodrászkellék széles készleten vár minden kedves érdeklődőt a szepsegcikk.hu weboldalon, tehát nem kell messzire, nézzen be hozzánk ha ön is fodrászüzletet nyitott és szüksége lenne a legfontosabb felszerelésekre. Azt tanácsoljuk, hogy vásárlás előtt végezze el a házi feladatát, és tekintse befektetésnek a szakmája eszközeit. Végülis a megélhetése a tét. A dolgok megkönnyítése érdekében összeállítottunk egy listát néhány elemből, amelyek elengedhetetlenek a tökéletes fodrász eszközkészlet felépítéséhez. A legtöbb fodrász által használt ollóméret 5,5 hüvelyk és 6,5 hüvelyk között van a kívánt eredménytől függően. Az 5,5 hüvelykes olló ideális a precíziós vágáshoz, míg a hosszabb, mondjuk 6 és 7 hüvelyk közötti olló nagyobb munkákhoz, például sűrűbb haj vágásához, és mély textúrázáshoz működik jól.

A hosszabb nyírás emellett lerövidíti a fésű feletti ollós technika végrehajtásához szükséges időt, és kényelmesen levágja a hajat az ügyfél arca körül. Mindkettőből a legjobbat szeretnéd? Kedvenc „mindenes” ollónk egy professzionális 6,25” -os olló. Az ergonomikus olló ebben a méretben elég nagy ahhoz, hogy bármilyen munkát elbírjon a rétegezési technikáktól a hosszú fazonok vágásáig, de nem olyan hosszú, hogy kényelmetlen legyen a szék mögött mindennap használni. Amennyiben böngészni szeretne kínálatunkban, keresse fel a szepsegcikk.hu weboldalt.