Új dimenziós ingatlan kereső

Egy ingatlan vásárlás mindig egy hosszú távú nagy beruházásnak nevezhető, mellyel kapcsolatos döntés meghozatala nagyon fontos és átgondolandó, hiszen a választás sikere vagy sikertelensége rajtunk áll.

Ingatlan keresés egy új dimenzióját kínálja a honlapunk, melyen számos lakást, illetve házat talál az egész ország területéről. A mi weboldalunk azért bizonyul másnak, mint amivel eddig találkozhatott, mivel egy interaktív keresővel van ellátva, melynek köszönhetően a szokásos lista mellett még más funkciókkal is kibővítettük. Ilyen extra funkciónak számít a elhelyezkedés alapjának megtekintése, városi térben való megnézés, illetve a térképes alkalmazás megjelenítése. Továbbá a honlapunkon könnyebb és gyorsabb keresés érdekében még különböző hasznos információk és adatokat tartalmazó térképszelvények segítik. Melyek listáját igyekszünk folyamatosan bővíteni.

A honlapunkon három különböző felosztás által keresgélhet. A távoli nézet az egyik, melyben az ország 19 megyéjére vonatkozó információkat találja meg. Ám ha közelebbi nagyításban tekinti meg a térképet, akkor viszont Budapest kerületeit és kistérségén található ingatlanokat fogja meglátni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig állunk a rendelkezésére. A weboldalunkat az otthonterkep.hu címre kattintva találja, ahol minden további bővebb információt megtalál. További elérhetőségeink az ingatlan közvetítők számára +36 1 585 8650, a magánszemélyek számára pedig a +36 1 585 8651-es telefonszámon. Nézzen be hozzánk és válogasson az igényeinek megfelelően, hiszen nálunk csakis kizárólag valós hirdetéseket talál. Továbbá mindig napra kész információkkal szolgálunk az érdeklődők számára!

Vélemény, hozzászólás?