Tároló sátor megfizethető áron!

Egy 100%-ban vízálló tároló menedéket keres? A méretek, funkciók, színek és anyagok széles választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A tömör acélvázak, az erős PVC ponyvák, valamint a rugalmas bejárati és világítási lehetőségek mind hozzájárulnak egy minden célra áthelyezhető tárolóhely kialakításához.

Tároló sátor munkagépekhez kedvezményes áron rendelhető meg a gravetti.hu weboldalon, tehát ne habozzon, keressen fel minket és rendeljen még ma. Legyen szó magán, kereskedelmi vagy ipari felhasználásról, a tárolósátor lehetőségei sokrétűek. Használható például tárolónak, munkasátornak, óvóhelyként járművei vagy gépei számára, vagy akár a mezőgazdasági szektorban istállóként az állatok számára. Ami a méreteket illeti, minden az ön igényein múlik.. Méretei a végtelenségig terjedhetnek, így alkalmas kereskedelmi tárolásra vagy munkahelyi sátornak, ha vállalkozása gyorsan bővül. Az oldalfalak magassága öntől függ, így Ön az igényeinek tökéletesen megfelelő sátrat rendelhet.

Különféle tárolósátrak termékcsaládjaink egész éves használatra készültek, és rendkívül tartósak. Minden vázszerkezet teljesen horganyzott, így korróziógátló hatású. Csak robusztus, tartós PVC ponyvaanyagot használnak. 100%-ban vízálló és magas UV védelemmel rendelkezik. Minden sátor extra kiváló minőségű ponyvával rendelhető, amely 9-szer szakadásállóbb és az európai szabványok szerint tanúsított tűzállósággal rendelkezik. Erősségüknek és tartósságuknak köszönhetően tárolóhelyeink kiváló alternatívát jelentenek az állandó épületszerkezettel szemben. További részletekért és rendelésért nézzen be a gravetti.hu weboldalra, és nálunk megismerheti a rendelés részleteit is az árakkal együtt.