Tanulj oroszul minőségi, innovatív nyelvoktatás keretein belül!

Az orosz nyelv kapcsán az él a köztudatban, hogy egy igazán nehéz, szenvedős nyelv, így aki arra vetemedne, hogy belekezd a nyelv megtanulásába, annak bizony alaposan fel kell kötnie a nadrágját, de legalábbis nem árt, ha jól tűri a kudarcot. Ha szeretnél oroszul tanulni, akkor érdemes az Up2You Nyelviskola innovatív orosz nyelvtanfolyamát választanod!

Orosz nyelvoktatás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ami mindenképp előnyös, hiszen ez többek közt azt jelenti, hogy egyre többen ismerik fel az orosz nyelvben rejlő potenciált. Az Up2You Nyelviskola esetében nem árulnak zsákba macskát, ugyanis lehetőséged van egy hatvan perces, ingyenes próbaórán részt venni. A próbaóra alatt szintfelmérés és igényfelmérés is történik. A próbaóra alatt végig rajtad van a hangsúly, a tanár odafigyel rád és ezalatt a hatvan perc alatt meg is ismer. Ráadásul egy nyelviedzéstervet is kapsz, amely a céljaid alapján teljes mértékben személyre szabott. Akár orosz érettségi vizsgát szeretnél tenni, akár az orosz nyelvvizsga a célod, az Up2You Nyelviskola orosz nyelvoktatása segítségedre lesz.

Rugalmas beosztásban tudsz tanulni, úgy ahogy az neked megfelel, a saját tempódban. Nem csak az írásbeli, hanem a szóbeli készségeid is fejlődni fognak. Annyit tudsz gyakorolni, amennyit csak akarsz. Az Up2You Nyelviskola célja nem csak az, hogy megtanuljanak a tanulók oroszul, hanem az is, hogy közelebbről megismerjék az orosz kultúrát. Az Up2You Nyelviskolában kiválaszthatod, hogy melyik bérlet felel meg számodra. A hat órás bérletet hobbitanulásra érdemes felhasználni, a tizenkét órás bérletet iskola vagy munka melletti tanulásra ajánljuk, míg a tizennyolc órás bérlet az igazán elszántaknak való, akik intenzív tanulásra vágynak. Bővebb információk az up2you.hu weboldalon találhatók!