Szuper gyümölcskivonatok a bőr pigmentációja ellen

A bőr pigmentációja nem más, mint egyenetlen bőrtónus vagy sötét folt. Legtöbbször a káros napsugarak, stressz vagy néha örökletes okok miatt következik be. Pigmentáció esetén a bőr túlzott mennyiségű melanint termel, ami sötét foltokat eredményez. Bőrünket mindig megvédhetjük a káros napsugaraktól fényvédőkrém használatával, akár bent is.

Vannak olyan termékek, amelyek alkalmasak a kémiai hámlasztásra, hogy megszabaduljanak ezektől a pigmentfoltoktól, de ez hosszú távon nagyon káros lehet, mivel lehámlik tőle a bőr felső rétege, és ez különféle savak kombinációjával történik. Emiatt a bőr érzékenyebbé válik. Számos otthoni orvoslat létezik, amelyek szintén jó eredményt adhatnak a bőr pigmentációjában, különösen a gyümölcsök. Mint azt mindannyian tudjuk, a gyümölcsök alapvető vitaminokat és enzimeket tartalmaznak, amelyek nagyszerűek a bőrünk számára. A papaya gazdag C- és K-vitaminban. Papain enzimet is tartalmaz, amely segít gyengéden hámlasztani a bőrt, és felfedi a világosabb bőrtónust. Bizonyára észrevették, hogy a pigmentfoltok elleni krémek, szérumok és arcpakolások többsége papayát tartalmaz összetevőként. Ezzel a gyógyszerrel otthon is kezelheti pigmentfoltját. Ehhez 2 evőkanál papaya pépre, 1 evőkanál Aloe vera gélre, 1 teáskanál mézre és 1 teáskanál tejre van szüksége.

Az összes hozzávalót turmixgéppel jól összekeverjük, és sűrű masszát készítünk. Vigye fel az egész arcra, és hagyja hatni 20 percig. Felvitel után öblítse le hideg vízzel. Használja ezt a gyógyszert háromszor egy héten a legjobb eredmény érdekében. Az avokádó gazdag zsírsavakban, olajsavban és C-vitaminban. Ha talál egy C-vitamin tartalmú gyümölcsöt, az jó a pigmentfoltok kezelésére. Az ezekben a gyümölcsökben található citromsav segít leradírozni a bőrt és megszabadulni az egyenetlen bőrtónustól. Az avokádó emellett segít megnyugtatni és megfiatalítani a bőrt.