Rózsakvarc, az ősidők óta ismert ásvány

A rózsakvarc a legnépszerűbb ásványok közé tartozik. Számos nő előszeretettel viseli a rózsakvarcból készült karkötőket és egyéb ékszereket. A rózsakvarc a szív és a szerelem köve. Emellett nagyon szép, kissé átlátszó, világos rózsaszín színnel rendelkezik, így igazán nőies, csinos ékszerek készíthetők belőle.

Rózsakvarc az egyik legszebb ásvány, így egyben az egyik legnépszerűbb is. Azok, akik hisznek a jótékony hatásaiban, számos pozitív hatásról számolnak be, amelyeket az ásványnak tulajdonítanak. Még a szkeptikusok is előszeretettel hordanak rózsakvarc ékszereket, hiszen igazán szép ásványokról van szó. A rózsakvarc számos testi és lelki tünetre jótékony hatással van. A testi tüneteket illetően sokan asztma, vérszegénység, allergia vagy bőrbetegségek ellen hordják. Az ősidőkben leginkább a női termékenység fokozására miatt használták a rózsakvarcot. Ezen tulajdonságok miatt fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik a rózsakvarc, ami miatt szintén népszerű. Gyakran hallani, hogy ez az ásvány a szeretet köve, így nem csoda, hogy szerelmi bánatban szenvedők számára ajánlják ezt az ásványt, akár marokkő vagy ékszer formájában.

A rózsakvarcból áradó lágy energia, segít leküzdeni olyan negatív érzelmeket, mint a harag és nyugtató hatással is rendelkezik. Ez az ásvány segít megélni a szerelmet és a szeretetet. Régen kifejezetten szerelem vonzásra használták. Mindazoknak, akik valamilyen élet válságot élnek át vagy önbizalomhiányban szenvednek, érdemes rózsakvarc ékszert hordani. A rózsakvarc hatása nem csupán viselőjére, hanem a környezetében lévő emberekre is kiterjed. Számos pozitív hatása miatt érdemes rózsakvarc karkötőt vásárolni és élvezni annak pozitív hatásait! Bővebb információkat az asvanyajandek.hu webáruházban talál!