Szokások, amelyek segítenek a dolgozó anyukáknak a pályán maradni

A mai vállalati világban nagyon nehéz a harc a sikerért, főleg az anyukáknak. A férfiak és a nők egyaránt hozzájárulnak a jelenlegi társadalom összképének kialakításához. Ami azonban a gyermeknevelést és a karriert illeti, a nők még mindig több akadállyal néznek szembe, mint a férfiak.

A legtöbb dolgozó anya szerint vagy a munka, vagy a gyermeknevelés (vagy néha mindkettő) határozza meg őket. Sok dolgozó anya nehezen képes megbirkózni ezekkel a kihívásokkal. Lehet, hogy feleslegesnek tűnik a mindennapi feladatok leírása, ha tudja, mit kell tennie aznap. Tudományosan bebizonyosodott azonban, hogy amikor feljegyezzük napi feladatainkat, az valóban hatékonyabbá és eredményesebbé tehet bennünket. Készítsen külön hétköznapi és hétvégi feladatlistákat. Néha a feladatok felsorolása segíthet a feladatok előzetes befejezésében. Legfőbb ideje, hogy a dolgozó anyukák foglalkozzanak mindennapi életükkel. Felejtse el a régi nagyi nevelési tippeket. Legyen tech anyuka. Használja ki a lehető legjobban okostelefonját. Támaszkodjon néhány elfoglalt anyukás alkalmazásra, például: Cozi – Tökéletes családi naptár és tennivalók listája az elfoglalt anyukák számára. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a feladatok bevitelét családtagok szerint. Megadhat ellenőrző listákat, élelmiszerbolt-listákat, emlékeztetőket, találkozókat stb.

Mom Maps – gyerekbarát helyeket keres? Használja ezt az alkalmazást a közeli parkok, játszóterek vagy fedett játszóterek megkeresésére. Mint – Foglalkozzon a költségvetés megállapításával és a megtakarításokkal. Kövesse nyomon a bevételeit, beruházásait és kiadásait egy alkalmazásban, és mindig maradjon egy lépéssel a havi megtakarítások mellett. Sok nő arról számolt be, hogy gyerekvállalás és munka után elfelejtettek időt találni magukra. Ne essen ebbe a csapdába. Lehet, hogy 100% -osan munkamániás az irodában és az otthonában, de ha minőségi időt tölt magával, akkor gyorsan megszabadulhat a stressztől.

Vélemény, hozzászólás?