Multivitamin kapszula online is rendelhető!

A multivitaminok olyan kiegészítők, amelyek sokféle vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Egyesek más tápanyagokat is tartalmaznak, például barátságos baktériumokat vagy ginzenget. Ezek a legnépszerűbb vitamin-kiegészítők, amelyeket hazánkban értékesítenek.

Multivitamin kapszula várja önt is a webshop.vegnum.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent jobbnál jobb multivitaminjainkról amelyeket meg is rendelhet.  Képesnek kell lennünk beszerezni az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot az egészséges, kiegyensúlyozott étrendből, de bizonyos emberek számára bizonyos körülmények között bonyolult lehet elegendő mennyiséget kapni. A multivitamin pótolhatja az étrend bármilyen apró, de kritikus táplálkozási hiányosságát, segít megelőzni az alacsony bevitelt. Különböző kiegészítők alkalmazása a multivitamin tetején veszélyes lehet, mivel egyes vitaminok felhalmozódhatnak a szervezetben. Egészségünk és jólétünk megőrzéséhez 13 vitaminra van szükségünk: A, C, D, E, K és a nyolc B vitaminra. A D-vitaminon és a B3-on (niacin) kívül testünk nem képes létrehozni ezeket a tápanyagokat, ezért az ételünkből kell beszereznünk őket.

Az, hogy bizonyos vitaminokat feldolgozunk, azt is jelenti, hogy minden nap pótolni kell őket. A B-vitaminok és a C-vitamin vízoldékonyak – amire nincs szükségünk, kiürülünk a vizeletben – ezért minden nap megfelelő mennyiséget kell fogyasztanunk belőlük. A friss gyümölcs- és zöldségfélék, diófélék és magvak, teljes kiőrlésű ételek és egészséges fehérjeforrások széles választékának fogyasztása megfelelő tápanyag-egyensúlyt biztosít számunkra, de nem sokan fogyasztjuk ezt állandóan. Ha nem kapunk elegendő tápanyagot az ételeinkből, vagy nem képes megfelelően felszívni a tápanyagokat, az alacsony tápanyag-bevitelhez kapcsolódó egészségügyi problémákhoz vezethet. Amennyiben rendelni szeretne multivitaminokat keresse fel a webshop.vegnum.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?