Szlovákia utazás jó áron online

Amikor az emberek közép-európai útjukat tervezik, általában Csehország, Magyarország, Ausztria és Lengyelország jelenik meg az útvonalukban. Ezen országok kellős közepén ülő Szlovákiát gyakran elfelejtik és figyelmen kívül hagyják, és ha mégsem, akkor általában csak a fővárosba, Pozsonyba vagy a Magas-Tátrához mennek el az embereket. Bár Szlovákia kicsi, igazán sok mindent kínál.

Szlovákia utazás jó áron várja önt is az invia.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és mindent megtalál amit tudni érdemes Szlovákiáról.  Manapság elég nehéz megtalálni az egyedi úti célt. Úgy gondoljuk, hogy csak idő kérdése, amikor egyre több utazó fedezi fel Szlovákia szépségét, és elkezdik majd egyre többen látogatni. Természetük még mindig érintetlen és itt sok békés helyet találhat, anélkül, hogy túl sok ember lenne a környéken. Lehet, hogy fiatal ország, de a történelmük és a kultúrájuk igen gazdag. Szlovákia városai több száz évesek, számos fesztivállal egész évben. Az életmód a múltban minden szlovák régióban eltérő volt, így helyi kultúrájuk, népviseletük és hagyományos táncuk falunként és városonként eltérő. Azt javasoljuk önnek, hogy nézze meg hagyományos táncelőadásaikat népviseletben, élő zenekarok kíséretében. A legnépszerűbb tánccsoportok a „Lucnica” és a „Sluk”, amelyek folklór- és táncművészetük legjobbjait képviselik.

A Magas-Tátrát már az elején említettük, és ez garantáltan nemzeti büszkeségük, de a szlovák táj nagy részét alapvetően különböző hegyláncok borítják. Nyáron nagyszerű túrákat kínálnak minden típusú kalandornak – könnyebb vagy nagyobb kihívást keresőknek, télen pedig fehér csodaországgá válnak ezek a helyek, nagy lejtőkkel és különféle téli fesztiválokkal. Amennyiben szívesen látogatna el Szlovákiába nézzen be hozzánk az invia.hu-ra és mindent megtalál a szlovák ajánlatokról és az árakat is megtekintheti.

Vélemény, hozzászólás?