Sofőr állás a BHS transnál

Állás a BHS transz-nál: A belföldi szállítás mellett másik fő tevékenységünk a nemzetközi közúti szállítás. Nemzetközi flottánk szállítmányozásokat végez egész Európában. Tapasztalt üzemeltetési csapatunknak nem lehetetlen megrendelést teljesíteni, amely lehetővé teszi számunkra, hogy átfogó szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Sofőr állás a BHS transnál vár minden érdeklődőt a soforallasok.com weboldalon, tehát látogasson el ide ha ön is többet tudna meg. Szállítmányozási szakembereink biztosítják, hogy az egy raklapos mennyiségeket is tervszerűen szállítsák Partnereink számára Európa-szerte. Az élvonalbeli flottának köszönhetően mindig azonnal végrehajtjuk a ránk bízott feladatokat. Kiterjedt hálózatunknak és tapasztalatunknak köszönhetően nemcsak szállítási szolgáltatásokkal, hanem a vámügyekkel kapcsolatos kérdésekben is támogatni tudjuk ügyfeleinket. Páratlan és innovatív informatikai megoldásainknak köszönhetően azonnal elküldhetjük a kézbesítési igazolásokat (POD) és a visszaigazolt szállítás dokumentumait. Központi elhelyezkedésű raktárainkkal, országos lefedettségű raktárhálózatunkkal és minden igényt kielégítő járműveinkkel komplex szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleink versenyképességének növelése érdekében. Logisztikai rendszerünk magában foglalja a termékek szállítását a gyárakba, a teljes raktárkészlet-kezelést, az értéknövelő szolgáltatásokat és a pontos kiszállítást az ügyfelekhez.

Partnereink elvárásainak és logisztikai rendszereinek felmérése után speciális és testre szabott ajánlatokat teszünk, amelyek magukban foglalják a költségcsökkentő, folyamatoptimalizáló és hatékonyságnövelő tényezőket, amelyeket az összegyűjtött adatok elemzésével azonosítunk. Bővebb leírásért és a munkáért keresse fel a soforallasok.com weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?