Prémium kategóriás könyvújdonságok online vásárlása!

Úgy tűnik, a könyvolvasás gyakorlata kognitív elkötelezettséget hoz létre, amely sok mindent javít, beleértve a szókincset, a gondolkodási készségeket és a koncentrációt. Hatással lehet az empátiára, a szociális felfogásra és az érzelmi intelligenciára is, amelyek összege segít az embereknek hosszabb ideig a bolygón maradni.

Könyvújdonságok rendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és nézzen szét újdonságaink között, és biztosan talál olyan könyvet amely minden olvasási igényét kielégíti majd. Az olvasás jót tesz az ön számára, mert javítja a fókuszt, a memóriát, az empátiát és a kommunikációs készségeit. Csökkentheti a stresszt, javíthatja mentális egészségét, és hosszabb ideig élhet. Az olvasás azt is lehetővé teszi, hogy új dolgokat tanuljon meg, amelyek elősegítik a munkája és a kapcsolatai sikerét. Amikor olvasunk, nemcsak a memóriát és az empátiát fejlesztjük, hanem a kutatások kimutatták, hogy ezáltal jobban és pozitívan is érezzük magunkat. A tudomány kimutatta, hogy az olvasás elképesztő egészségügyi előnyökkel jár, beleértve a depressziót, csökkenti a stresszt és csökkenti az Alzheimer-kór későbbi kialakulásának esélyét. Az olvasás révén a szókincsnek való kitettség nemcsak az olvasási teszteken, hanem a gyermekek általános intelligenciatesztjein is magasabb pontszámot eredményez. Ráadásul az erősebb korai olvasási készség magasabb intelligenciát jelenthet az élet későbbi szakaszában.

Akár 30 percet olvas naponta, akár két órát, a kulcs az, hogy minden egyes nap legyen egy kis ideje olvasni. Az előnyök jól feltérképezhetők: mind az intelligencia, mind az érzelmi IQ javulása, a stressz csökkentése, hogy átlagosan tovább éljünk, mint a nem olvasók. További részletekért és könyvújdonságokért keresse fel még ma a book24.hu weboldalt.