Miért van szüksége mosószer-fokozóra?

Minden mosási szabályt be kell tartani. Ön válogatja meg a szennyest. Megfelelő vízhőmérsékletet használ. Rendszeresen tisztítja a mosógépet. De a ruhanemű továbbra is koszosnak tűnik, és foltok vannak rajtuk, amelyek nem jönnek ki. Miért?

Még ha be is tartja a helyes mosásra vonatkozó összes „szabályt”, előfordulhat, hogy a kívántnál gyengébb eredményt ér el. Lehet, hogy a mosószerben van a probléma? Vessen egy pillantást a termékek összetevőire és áraira a mosószer piacon, és gyorsan észreveszi, hogy nem minden mosószer egyenlő. A mosószer tisztítóképessége a formulában lévő összetevőkön, a vízellátás minőségén és az Ön mosodai készségén múlik. Ha olyan mosószert választ, amely nem tartalmaz elegendő folteltávolító enzimet és hatékony felületaktív anyagokat a szennyeződések eltávolításához a ruházatról, és vízben szuszpendálja, hogy kimossák, a tisztítási eredmény nem lesz kielégítő. A mosószereknél általában három árképzési szint létezik: költségvetési, középkategóriás és felső kategóriás.

Ha úgy dönt, hogy olcsóbb mosószert használ, amely nem tisztít olyan jól, ahogy szeretné, vannak módok a tisztítási teljesítmény fokozására. Egyes mosószer-fokozókat úgy alakították ki, hogy kondicionálják a kemény vizet és optimalizálják a mosószer tisztítási képességét. A természetes termékek, például a desztillált fehér ecet és a szódabikarbóna javíthatják a mosószer tisztítási eredményét. Az erősítőket az egyes mosási töltetekhez ajánlott szokásos mennyiségű mosószerrel együtt kell használni. Desztillált fehér ecet: Desztillált fehér ecetet kell hozzáadni az öblítési ciklushoz, hogy segítsen eltávolítani a ruhákra tapadt mosószer-maradványokat. A maradék felfogja a szennyeződést, és a ruhákat piszkosnak látja. Sokan úgy találják, hogy a desztillált fehér ecet elég puhává teszi a ruhákat, így nincs szükség öblítőre.