Canon tintapatron a legolcsóbban online

A Canon fekete kompatibilis tintapatron zökkenőmentesen működik a Canon PIXMA PRO 100 nyomtatóval, és nem befolyásolja a garanciát. Mivel ez az opció megfelel a nyomtatómodell minőségi előírásainak, telepítése is stresszmentes.

Canon tintapatron a legolcsóbban a best-toner.hu weboldalon érhető el méghozzá igen kedvező áron, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és mindent megtalál a tintapatronokkal kapcsolatban.  Szeretné megtakarítani a költségeket, és továbbra is megbizonyosodni arról, hogy minden nyomtatási igényét kielégíti? Kompatibilis Canon tintapatronunk segíthet. Hatalmas kedvezménnyel és akár 600 oldalkapacitással kapható, költséghatékony nyomtatási megoldás, amely ideális kis irodák és vállalkozások számára. A kombinált csomag részeként a szuper nagy kapacitású pigment fekete tintapatronunk garantáltan működik, és nem érvényteleníti a nyomtató garanciáit. A legjobb eredmény elérése érdekében győződjön meg arról, hogy a kompatibilis Canon tintapatron lezárva van a csomagolásában, hűvös, száraz helyen, amíg használatra készen nem áll. Megfelelően tárolva 18-24 hónapig jó állapotban marad. Vásároljon még ma!

A Canon kompatibilis ciánkék szuper nagy kapacitású tintapatron akár 820 oldal nyomtatására is képes, és a kívánt borotvaéles és professzionális minőségű ciánkék nyomatokat produkálja a prémium minőségű tintakeveréknek köszönhetően. Mivel ez a patron megfelel az OEM-verzió minőségi irányelveinek, zökkenőmentesen működik egyes Canon PIXMA nyomtatókkal. Ide tartozik a PIXMA TR7520, TR7820, TR8520 és TR8540 is. Amennyiben többet tudna meg nézzen be még ma a best-toner.hu weboldalra és itt megtalálhatja a teljes kínálatot is. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdezni szeretne tőlünk a tintapatronokról.