Párologtató a citidepo.hu-n

Szeretjük az illóolajokat. Életünk csodálatos alkotóelemei és részei, és olyan sokszor segítettek át a nehéz helyzetekben, hogy csak hálával tudunk rájuk gondolni. Ma már el sem tudjuk képzelni, milyen lenne az élet nélkülük, mert bármi is történjen, mindig találunk olyat, amely megoldást kínál. Bővebb leírást ezekről weboldalunkon talál.

Párologtató a citidepo.hu weboldalon érhető el kedvezményes áron, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtudhat a párologtatók használatáról és rendelhet is egyet jó áron. Az illóolajok legegyszerűbb módja a párologtatás. Az illóolajok elpárologtatásakor már egy fantasztikus dolog történik, vagyis az, hogy természetes illatok lendülnek be otthonába. Finom, természetes és gyógyító illatok keletkeznek ilyenkor De ezek a csodálatos aromák nemcsak az orrnak kedvesek, hanem számtalan más jótékony hatással lehetnek az emberi testre. A lehetőségek végtelenek, de most nézzük meg kifejezetten az illóolaj-keverékeket, amelyeket kifejezetten a párologtatóba tesznek: Citrom: csak egyetlen illóolajat tartalmaz, mégpedig egy citromhéj illóolaját.

Ez az illat fantasztikus légfertőtlenítő, koncentrációt elősegítő és immunerősítő hatású. Nyugtató, stresszoldó, ugyanakkor frissítő és fertőtlenítő hatása kellemes illattal párosul, amely mindenki számára szerethetővé teszi. Immunorom: Ez az illóolaj-keverék olyan illóolajokat tartalmaz, mint például Madagaszkár kámforja (amiben egyáltalán nincs kámfor), a fenyő és a niaouli, amelyek mind immunerősítőek és légzést enyhítőek, ezért immunhiányos és légzőszervi fertőzések esetén ajánlott a párologtatásuk. Ezt az illóolaj keveréket szauna használatra is ajánljuk! További részletekért és párologtató rendelésért keresse fel a citidepo.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?