Online jóga alkalmak mindenkinek

A jógaórákon való részvétel könnyítheti a magányt, és környezetet teremthet a csoport gyógyulásához és támogatásához. Még az egy az egyben foglalkozások során is csökken a magány, mivel az embert egyedülálló egyénként ismerik el, meghallgatják és részt vesznek egy személyre szabott jógaterv elkészítésében.

Online jóga alkalmak várják a kingayoga.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és tudjon meg mindent arról, hogy hogyan működnek ezek a jógaórák. A jóga, egy ősi gyakorlat és meditáció, egyre népszerűbbé vált a mai elfoglalt társadalomban. Sok ember számára a jóga visszavonulást kínál kaotikus és elfoglalt életükből. Ez igaz, függetlenül attól, hogy a hálószoba szőnyegén, egy indiai aszramban vagy akár New York City Times Square-en gyakorol. A jóga számos más szellemi és fizikai előnyt nyújt. Ezek egy része kiterjed a test különböző részeire. Sokféle jóga létezik. A Hatha (sok stílus kombinációja) az egyik legnépszerűbb stílus. Ez egy sokkal inkább fizikai típusú jóga, mint egy csendes, meditatív forma. A hatha jóga a pranajamákra (lélegzet-vezérelt gyakorlatok) koncentrál. Ezeket az ászanák (jógapozíciók) követik, amelyek savasanával (pihenőidőszakkal) végződnek.

A jógagyakorlat célja az, hogy fizikailag kihívja önmagát, de ne érezze magát túlterheltnek. Ilyenkor a lélegzeten van a hangsúly, miközben elméje elfogadó és nyugodt. A jóga fejleszti a belső tudatosságot. Figyelmét a test pillanatnyi képességeire összpontosítja. Segít a lélegzet, az elme és a test erejének fejlesztésében. Ez nem a fizikai megjelenésről szól. A jóga stúdiókban általában nincsenek tükrök, és otthon sincs belőlük minden szobába. Ez azért van, hogy az emberek jobban tudják koncentrálni tudatosságukat, és nem arra fókuszálnak, hogy nézzen ki egy póz – vagy a körülöttük lévő emberek. Amennyiben többet tudna meg a jógáról keresse fel a kingayoga.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?