Napszemüveg olcsón a trendmaker.hu-n

Lehet, hogy az édesanyja nyaggatta, hogy gyerekként viseljen napszemüveget, vagy az édesapjának mindig volt egy extra napszemüvege, amit kerékpáros túrákon viselhetett, de elgondolkodott már azon: miért is kell nekem valójában napszemüveget hordanom?

Napszemüveg rendelhető a trendmaker.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és nézze át több száz napszemüvegünket amelyek között biztosan megtalálja a kedvencét. A napszemüvegek a stílus kiegészítőként való elhelyezkedésük mellett számos előnnyel járnak a szeme számára. Csökkentik a tükröződést, megakadályozzák a szeme problémáit és hozzájárulnak a jobb látáshoz. Akár síelni szeretne a hegyen, vagy hátradölni egy trópusi tengerparton, akár biciklizni a földúton, a napszemüveg különbséget tehet a szem károsodása és egy kellemes szabadtéri kaland között. A homok, a szél és a por irritálhatja a szemét vagy megkarcolhatja a szaruhártyát, néha maradandó károsodást okozva. A hó, bár kevésbé, de mégis visszatükrözi a nap UV-sugarait a szemére. Ha sok időt tölt a hóban napszemüveg nélkül, az „hóvakságot” okozhat, átmeneti látásvesztést is a jégről és hóról visszaverődő UV-sugarak túlzott expozíciója miatt.

A napszemüveg viselése megakadályozza a hóvakságot és hosszabb ideig tart a kaland lejtőkön. A nap UV sugarainak hosszan tartó érintése szürkehályoghoz, makula degenerációhoz és pterygiumhoz vezethet. A szürkehályog a szem lencséjének elhomályosodásával jár, amely elmoshatja a látást; makula degeneráció a retina makulájának romlása következtében, amely tönkreteszi a központi látást; a pterygium pedig a szemgolyó szövetnövekedésével jár. UV-védelemmel ellátott napszemüveg viselése segíthet megvédeni önt ezektől a körülményektől, miközben egészségesebbé teszi szemét. További információkért és rendelésért keresse fel a trendmaker.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?