Musso könyvek online kedvező áron

Guillaume Musso közgazdaságtant tanult Nizzában és Montpellierben. 19 éves korában teljesített egy álmot: New Yorkba utazott. Ott tartózkodásának finanszírozására takarítóként dolgozott a szállodákban és fagylaltárusként tevékenykedett. 15 éves korában Musso megnyert az iskolában egy novellásversenyt, és innentől kezdve írással akart megélni. Bővebb leírásért nézzen be weboldalunkra.

Musso könyvek várják önt is a book24.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha ön is szívesen olvasná könyveit.  Mindig fontos volt számára, hogy ne veszítse el művészi megalapozottságát, ezért írói tevékenysége mellett 2008 -ig tanárként dolgozott. Musso áttörést szerzett szerzőként az „Et après” című regényével, amely 2004 -ben jelent meg. A könyv ötlete azután merült fel benne, hogy ő maga is túlélt egy súlyos autóbalesetet. A könyv hetekig vezette a francia bestseller-listákat, világszerte lefordították, és forgattak filmet is John Malkovich főszereplésével. Újabb könyvek következtek, amelyekkel Musso egyre nagyobb rajongótáborra tett szert.

Guillaume Musso (született 1974. június 6 -án Antibesben) – francia regényíró. Szakmáját tekintve közgazdász, a Nizzai Egyetemen szerzett alapképzést, majd Montpellierben folytatta tanulmányait. Szakmája szerint tanár, több évig tanított egy lotaringiai középiskolában. A nancyi egyetemen is dolgozott. 2001 -ben jelent meg első regénye. További részletekért és a teljes kínálat megtekintéséért nézzen be a book24.hu weboldalra, ahol megtekintheti majd a teljes készletet és a kiszállítási részleteket is az árak mellett. Weboldalunkon minden Musso könyvet megrendelhet akciós áron, tehát garantáltan nem fog csalódni ha benéz hozzánk, hiszen igényeihez mérten minden könyvet garantáltan megtalál majd.

Vélemény, hozzászólás?