Multivitamin kapszula kedvezményes áron

A táplálkozás-orientált orvosok általában a legfontosabb tápanyagok mennyiségét javasolják: 25 mg vagy annál több B-vitamin, 800-1.000 D-vitamin, 500 mg vagy több C-vitamin, 200 mcg króm (jó a vércukorszint csökkentésére), és az E-vitamin kevert tokoferol formája, amely a természetben megtalálható forma. Ezeket a leghatékonyabban multivitaminokkal viheti be a szervezetbe.

Multivitamin kapszula vár minden kedves érdeklődőt a webshop.vegnum.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran ha több részletet tudna meg a vegnum multivitaminokról vagy többet tudna meg a rendelésről. Egy napi adag általában több tablettából áll. Vannak olyan speciális igények, amelyeket ezzel a termékek kielégítenek: terhesség esetén, vagy a menopauzához közeledő években a menopauzán túl, a férfiak egészségére is jó hatással van, a sportolók energiája és gyógyulása is fontos szempont, valamint a stressz ellensúlyozása és az energia fellendítése is a multivitamin előnyeit jelentik. A multivitaminokat gyermekek és tizenévesek számára is kifejlesztették. A vasat tartalmazó multivitaminok megfelelőek lehetnek a gyermekvállalási korban lévő nőknél, vagy ha a vérvizsgálatok alacsony vasszintet mutatnak.

A nagyobb dózisú multivitaminok más típusú tápanyagokat is tartalmazhatnak, beleértve az enzimeket (például a papain) és a probiotikumokat (például az acidophilus) a felszívódás javítása érdekében. A multivitaminok aminosavakat is tartalmaznak az izmok és más szövetek támogatására. További antioxidánsok lehetnek benne a méreganyagok és az öregedés ellensúlyozására; gyógynövények és más természetes anyagok, amelyek célzott előnyöket nyújtanak, mint például a chlorella (algák) a méreganyagok eltávolítására, a sejtek helyreállításának javítására vagy a méh pollenjének javítására. Hogyan érhetjük el a maximális előnyöket? Fogyasszunk multivitaminokat minden nap! Rendelésért és információkért keresse fel a webshop.vegnum.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?