Műanyag ló játék olcsón

A játéklovak a szabad formájú, szinte határtalan kreativitásra ösztönöznek az általuk varázsolt képek miatt. A lovak mozognak, mennek előre. A gyermek számára ez általában egy kalandot jelent, amelyet táguló képzeletében fog megálmodni. A gyerekek imádják a játéklovakkal való játékot és színlelést is. Ez a gyerekek egyik kedvenc elfoglaltsága. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Műanyag ló olcsón rendelhető a jatektenger.hu weboldalon, tehát nem árthat benézni hozzánk ha az ön gyermeke is régóta szeretne egy műanyag lovat rendelni. Az egyik játék csikónk jellegzetes foltokkal rendelkezik, amelyek születésük óta a fajtára jellemzőek. Lipica a legnehezebb díjlovaglási feladatokat is könnyedén kezeli. A fajta leginkább az ugrásáról ismert. Ez egy olyan ugrás, ahol a ló mind a négy patája a levegőben van, majd hátsó lábaival a legmagasabb ponton rúg egyet, mielőtt a földre érne. A Shire ló a világ legnagyobb lova. A magassága meghaladja a 2 métert ha lábra áll. Színe barna, pej, fekete vagy szürke lehet. Nem lehetnek rajta foltok, csak gesztenyebarna vagy aranyszínű lehet. A német Schleich cég termékei tartalmazzák a valós állatvilág kicsinyített másolatait, valamint a mesevilág figuráit. Biztonságos, jó minőségű játékot jelentenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Pinto egy ősi színt és alkatot öröklő spanyol ló volt, amelyet tovább kereszteztek angol telivérekkel. Ezeket a tarka lovakat indiai és nyugati lovaknak nevezik. Ezeket a játéklovakat mind megrendelheti tőlünk a jatektenger.hu weboldalon, tehát nem fogja megbánni ha ide kell majd látogatnia. Amennyiben kérdések merülnének fel a játéklovakkal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal és csapatunk minden kedves érdeklődő kérdésre válaszolni fog.

Vélemény, hozzászólás?