Motul olajok széles választéka az alkatreszek.hu webáruházban!

A Motul vállalat egy amerikai cég, mely kifejezetten a motorolaj gyártására szakosodott. Manapság a vállalat számos autógyárral szoros kapcsolatot ápol, ami elsősorban a kiváló minőségű termékeknek köszönhető. Ha Motul motorolajat vásárol, biztosan nem fogja megbánni döntését!

Motul olajok vásárlása esetén célszerű ellátogatni az alkatreszek.hu webáruházba, ahol a kiváló minőségű alkatrészek mellett a Motul motorolajokat is megtalálja! A Motul motorolaj székhelye New York-ban található. A cég elődjét 1853-ban New York-ban alapították. A kezdetektől fogva magas minőséget képviselnek a vállalat termékei. 1920-tól a nemzetközi piacokon is megjelentek a cég termékei, többek közt az egyik Motul elnevezésű termékük is. Részleges tulajdonosváltást követően a vállalat felvette legsikeresebb terméke nevét 1957-ben. A Motul motorolajok az innováció terén mindig is úttörők voltak. A szintetikus, félszintetikus, továbbá a verseny kenőanyagok gyártásában a vállalat élen jár. Manapság a Motul vállalat olyan motorgyárakkal működik együtt, mint a Yamaha, Peugeot, Suzuki, Honda, Subaru vagy Nissan.

A Motul motorolajok az 1990-es évek óta Magyarországon is jelen vannak. A Motul motorolajok a versenysportban is jelen vannak, hiszen a versenymotorokhoz és versenyautókhoz is előszeretettel alkalmazzák őket. Olyannyira, hogy a rallysportban egyeduralkodónak számítanak a márka hajtóműolajai. A Motul széles termék palettával áll nem csak a versenysport, hanem a hétköznapi autósok rendelkezésére egyaránt. Szintetikus, félszintetikus és ásványi olajokat egyaránt kínálnak, melyek kifejezetten jó viszkozitással rendelkeznek. Bővebb információkért látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?