Modern és biztonságos homlokzat állvány

Csapatunk minőségi homlokzati állványzatokat fejlesztett ki, amelyeket a szabványoknak megfelelően terveztek és építenek, valamint tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Különösen alkalmasak festési, restaurálási, szigetelési és tetőfedési munkákra, legyen szó új építésről vagy felújításról. Ellenálló és könnyű összeszerelést és kényelmet kínál a szerelők és a felhasználók számára.

Homlokzat állvány olcsón vár mindenkit a peri.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk bátran és tekintse meg homlokzat állványunk teljes készletét az árakkal együtt. A homlokzati állványrendszereket külső beépítési folyamatokban, művészeti és történelmi épületekben, valamint minden homlokzati munkában használnak. Az ipari létesítményekben, liftkutakban és hajógyártó iparban használható rendszerek közé is tartozik. Az elmúlt években az üzleti és bevásárlóközpontok, lakóházak, energetikai létesítmények, ipari épületek, kórházi egészségügyi létesítmények, stb. kedvelték a homlokzati állványrendszereket és annak előnyeit. A Peri továbbra is az egyetlen olyan cég, amely 100%-os ügyfélelégedettséggel rendelkezik.

A homlokzati állványzat maximális biztonságot nyújt az alkalmazottak számára sokemeletes épületek, külső munkák során. A homlokzati állványzat elemei a keret, vízszintes és átlós elemek, fém deszka, takaró létra, oldalkorlát és zsindely. A homlokzati állványzatot minden emeletre biztonsági rendszerrel támasztják alá, deszkákat helyeznek el, ami biztonságos munkakörnyezetet biztosít. Az emeletek közötti biztonságos áthaladás a létrák segítségével biztosított. A rendszerek rögzítéséhez faltartókat használnak, és megteszik a szükséges óvintézkedéseket az elülső résznél. Amennyiben többet szeretne megtudni a homlokzat állványokról és megtekintené készletünket az illusztrációkkal együtt, nézzen be hozzánk a peri.hu weboldalra.