Mitől más az ipari szőnyeg és az ipari padlószőnyeg?

Az ipari szőnyeg, az ipari padlószőnyeg miben különbözik a lakossági szőnyeg típusoktól? Az egészséges munkakörnyezet ipari körülmények között is fontos. Ott, ahol extrém igénybevétel és a különleges ipari körülmények uralkodnak, lényeges szempont, hogy erős, ellenálló és a biztonsági besorolásoknak megfelelő ipari szőnyeget használjunk. Az ipari padlószőnyegekkel burkolt munkahelyeken jobb körülmények között, fokozottan jó teljesítményre lehet számítani.

Mit tud az ipari szőnyeg, amit az úgynevezett hagyományos szőnyegek nem?

Ipari környezetben a padló, sokkal könnyebben és jobban szennyeződik, mint például otthon. Gyakran olyan anyagok kerülnek rá, amit nehéz eltávolítani. Pl. olaj, sár, stb. A munkahelyeken cipővel járunk, s így speciális ipari szőnyegre van szükség, ami kibírja, sőt, hosszú évekig problémamentesen bírja a nagy terhelést. Az ipari szennyfogó szőnyegek könnyen tisztíthatóak, akár a mindennapos takarítás sem árt neki.

Ahol ipari filc padlószőnyeg van, ott a dolgozók egészségesebb körülmények között, jobban teljesítenek. Az álláskönnyítő melegburkolatok megkönnyítik a sok állással, sok talpalással együtt járó munkaidőt. A puha felület ízületkímélő, a hideg és kemény padlóburkolat pedig az egész napos munkavégzés során megterheli a gerincet is.

Ipari szőnyeg használatával megelőzhetek a munkahelyi balesetek. Szőnyegen nem csúsznak el az ott dolgozók, s az egészségük megőrzéséért is tehetünk. Például, ha egy ipari padlószőnyeg elnyeri a port, azt nem kell belélegezniük az ott lévőknek. A legtöbb balesetet a csúszós, sáros és nedves padló okozza. A csúszásgátlós ipari szőnyeg biztonságot teremt.

Szőnyeg
Szőnyeg

Az ipari szőnyeg az árammal dolgozókat is biztonságos körülményekhez juttatja. Az olyan munkahelyekről nem hiányozhat az ipari padlószőnyeg, ahol a dolgozók egész nap, vagy a munkaidő jelentős részében állómunkát végeznek, vagy járkálnak.

Hová menjünk, hol lehet ilyen speciális ipari filc szőnyeget, ipari padlószőnyeget vásárolni?

Ipari szennyfogó szőnyeget vásárolhatunk online is. A szőnyeg webáruházakban általában kapható ipari padlószőnyeg is, így kényelmesen házhoz is rendelhető, felesleges cipekedés, sorban állás, bosszankodás nélkül.

Az ipari filc szőnyegek sokkal tartósabbak, ellenállóbak a lakossági szőnyegektől. Vékonyabb anyaguk van, melybe nem ül bele a szennyeződés. A mindennapos, erős ipari takarítógépeket is bírják. Nehezen kopnak, nehezen szakadnak. Olcsóbbak, mint a lakossági padlószőnyegek.

Ipari filc szőnyegekkel a munkavégzés sokkal hatékonyabb és egészségesebb.