Minőségi nyelvoktatás a fővárosban

Rengetegen vannak Budapesten, akik szeretnének nyelvet tanulni, mert szükségük van egy nyelvvizsgára, vagy a munkahelyükön megkövetelnek tőlük egy bizonyos nyelvi ismeretet, vagy egyszerűen csak azért, mert tetszik nekik az egyik idegen nyelv. Nagyon sok nyelviskola áll a nyelvet tanulni vágyók rendelkezésére a fővárosban, de nagyon meg kell válogatni, hogy melyiket választjuk, hogy a pénzünket ne az ablakon dobjuk ki, hanem tényleg elsajátítsuk a kívánt nyelvet az adott nyelviskola nyelvtanfolyamán.

A minőségi nyelviskola Budapesten is elérhető, csak a megfelelő tanfolyamra kell beiratkozni hozzá a Cosmopolitan Lingua Nyelviskolában. Választhatunk intenzív, félintenzív és hétvégi tanfolyamok, illetve öt különböző idegen nyelv közül. Mindegy, hogy az angol, a német, a spanyol, az olasz vagy a francia nyelvet szeretnénk elsajátítani, a tanfolyamok során mindenki minőségi oktatásban részesül.

Az intenzív és a félintenzív tanfolyamok ára megegyezik, mindkettő 41,990 forintos akciós áron vehető igénybe a nyár folyamán. A tanfolyamok 100 darab 45 perces órát tartalmaznak. Az intenzív tanfolyam 4 hétig tart, így minden hétköznap, napi 5 órán át folyik a nyelvoktatás. A félintenzív tanfolyam 13 hetet vesz igénybe, mely idő alatt hetente mindössze két nap van nyelvoktatás napi 4 órában.

A minőségi nyelviskola Budapesten azokat is várja, akik csak hétvégén érnek rá nyelvet tanulni. A hétvégi tanfolyam ára alacsonyabb, mindössze 29,990 forint, viszont csak 50 tanórából áll és 10 hétig tart. Hetente egyetlen nap van oktatás, szombaton 5 órában. Ez utóbbi tanfolyam lassabb nyelvtanulást tesz lehetővé, de jól illeszkedik a szoros időbeosztással rendelkező személyek életébe is. A részletekért és a tanfolyam mellé járó ingyenes tréningekért érdemes felkeresni a cosmopolitan-lingua.hu internetes oldalt.

Vélemény, hozzászólás?