Minőségi föld feletti esővízgyűjtő tartály

Az esőtartályok fekete műanyag tartályokból készülnek, amelyeket savanyúságok, paprika, olajbogyó vagy hagyma tárolására használtak. Milyen nagyok az esőtartályok? Az esőtartályok körülbelül 50 liter esővizet tartalmaznak, 23 hüvelyk szélesek és 41,25 hüvelyktől 43,75 hüvelyk magasak lehetnek.

Föld feletti esővízgyűjtő tartály rendelhető a sunikft.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma ha szeretne ön is egy esővízgyűjtő tartályt, de nem akar messzire menni a rendelésért. Lehetséges, hogy szúnyogok kerülnek az esőtartályba? Az esőtartályokat üvegszálas réteg borítja, amely beengedi a vizet, de távol tartja a szúnyogokat. Ha még mindig aggódik, hozzáadhat egy vagy egy fél szúnyogölőt a tartályban lévő vízhez, hogy elpusztítsa a szúnyoglárvákat. Az esőtartályban lévő víz biztonságos a veteményes kertemben? Ebben a témában eltérő vélemények vannak. Az esővizet, amelyet réz tetők alatti tartályokból vagy olyan tetőkről gyűjtöttek össze, ahol a zsindelyeket vagy rázkódásokat krómozott réz-arzenáttal kezelték, hogy megakadályozzák a moha vagy algák növekedését, nem szabad ehető növényeken használni.

Ha a tetőt vegyszerekkel kezelte, vagy cinkcsíkokat telepítette, hogy megakadályozza a moha vagy algák növekedését, akkor ne használja az esőtartály vizét a veteményesben. Ezenkívül a tetőről folyó víz lerakódott légszennyező anyagokat tartalmazhat, bár ez a víz mindenképpen a zöldségkertbe kerülhet. Olcsó esőtartályokat biztosítunk a lakosoknak a sunikft.hu weboldalon, tehát érdemes ide látogatni, ha ön is kipróbálná ezeket. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha bármi kérdése lenne az esővízgyűjtő tartályokkal kapcsolatban, csapatunk pedig minden kedves érdeklődőnek válaszol aki szívesen kérdezne ezekről a tartályokról vagy a rendelésről.

Vélemény, hozzászólás?