Minőségi csillagtérkép poszter jó áron!

Ha csillagtérkép posztert rendelne, a Hely mezőben megadhat egy települést, vagy ha még nagyobb pontosságot szeretne, akkor megadhatja nekünk a pontos címet, a helyszín nevét vagy akár a földrajzi koordinátákat. Kiválaszthatja a háttér színét, megjelenítheti vagy elrejtheti az egyenlítői rácsot, a csillagképeket, és ha egyéb speciális követelményei vannak (például a csillagképek nevének megjelenítése vagy egy bizonyos csillag azonosítása és megjelölése) értesítsen erről minket.

Minőségi csillagtérkép poszter várja a csillagokalatt.hu weboldalon, tehát mindenképpen megéri benézni hozzánk ha ön is többet tudna meg ezekről az ajándékokról. Mi az egyenlítői rács? Az egyenlítői rács egy égi koordinátarendszer, amelyet széles körben használnak az égi objektumok helyzetének meghatározására. A Föld középpontjából kiinduló gömbvonalak ábrázolják az egyenlítő égbolt vetületén keresztül. A csillagtérképen vízszintesen és függőlegesen elrendezett hosszú, körkörös vonalak képviselik. Mi az a pont a rács közepén? A középpontban lévő pont a Sarkcsillag. Polaris – a Kis Ursa csillagkép legfényesebb csillaga. A Polaris egy 3 csillagos rendszer, és az égi pólushoz nagyon közeli elhelyezkedése miatt szinte minden civilizáció használta navigációs célpontként. Mik azok a csillagképek? Az emberek mindig is nagy jelentőséget tulajdonítottak az égen látható égi objektumoknak.

Van egy különleges esemény az életében amit szeretne megjeleníteni? Függetlenül attól, hogy az Ön eseménye napközben történt, vagy éjszaka, a csillagtérképeket könnyen létre lehet hozni, mert bár nem látjuk őket, a csillagok mindig ott vannak, és ugyanolyan fényesen ragyognak mint bármikor. További részletekért és minőségi csillagtérképekért keresse fel a csillagokalatt.hu weboldalt.