Okos módszerek a kristályok otthoni megjelenítésére

Nem tud betelni a kristályokkal? Ha ez a helyzet, akkor szerencséje van. A kristályokat minden bizonnyal szórakoztató kirakni a házban a dohányzóasztalra vagy a könyvespolcra, de ha egy kicsit többre vágyik, most többféle módot kínálunk arra, hogy megjelenítse ezeket otthonában. Ezek a projektek rendkívül egyszerűek, és lehetővé teszik, hogy pillanatok alatt könnyedén beépítse a kristályokat otthona több területére. A legtöbbjükhöz csak egy erős ragasztó kell!

Olvasson tovább, hogy ihletet merítsen! Ki ne tudna hasznot húzni a táskák, kabátok, sálak és hasonlók tárolására szolgáló extra akasztóállomásból? Gyerekek és felnőttek is bedőlnek ennek a kreatív megoldásnak, amely a folyosón, a hálószobában, a fürdőszobában is kihelyezhető! Ez rendkívül csillogónak tűnik, de valójában egy egyszerű barkácsolási projekt, amely magában foglalja a kristályok kiválasztását és egy fatáblára való ragasztását. Ragassza fel kedvenc kristályát közvetlenül a táblára. Mindannyiunknak vannak olyan kis zugai, amelyeknek jól jönne egy kicsit több fény. A kristályok gyertyával való megvilágítása úgy működik, mint egy éjszakai fény, de sokkal menőbbnek tűnik. Ráadásul kikapcsolt állapotban is szemet gyönyörködtető dekorációként szolgál.

Akár szereti az ékszert, akár nem, mindenkinek szüksége van egy biztonságos helyre kedvenc csecsebecséi tárolására, és az apróbb darabok, például vékony karkötők, gyűrűk és fülbevalók tárolására, tökéletesen megfelel egy kristályokkal díszített ékszerdoboz, így biztonságosan, házi kedvencektől és a kicsiktől elzárva tarthatja apróságait. Egy DIY ékszerdoboz, kristálylappal, egyszerű, de mégis szuperül elbűvölő. A bordugókat is könnyen feldobhatja a tetejükön egy csillogó kristállyal. Születésnapra vagy leánybúcsúra is remek ajándék és szükség esetén könnyen elkészíthetők nagy mennyiségben is. Nem fogjuk hibáztatni, ha úgy dönt, hogy minden borára tesz egy-egy kristályt.