Minőségi átlátszó építő zselé megfizethető áron

Az Architech átlátszó építő zselék könnyen használhatók, nagyon könnyen működnek és önterülők. A zselék hosszabb munkaidőt biztosítanak a technikusnak a tökéletes alkalmazás eléréséhez. A LED/UV Builder zseléknek nincs szaga, és nagyon csekély érzékenységük van a hőre. Nem tartalmaznak formaldehidet és toluolt, tehát érdemes őket kipróbálni.

Átlátszó építő zselé a marilynails.hu weboldalon érhető el, tehát látogasson el hozzánk és megtekintheti teljes építő zselé kínálatunkat ráadásul ha tőlünk rendel villámgyors kiszállításra is számíthat. Az építő zselé száradása 60 másodperc alatt megy végbe LED lámpában, 3 percig tart UV lámpában. Használaton kívül tartsa rajta a fedelet és ne tárolja közvetlen napfényben. Tartós és rugalmas építőzseléket rendelhet nálunk a legújabb formulákkal, amely nem ég bele a lámpába, a REMOVE funkció pedig lehetővé teszi a gél könnyű eltávolítását. Közepes sűrűségűek ezek a zselék, tehát egyáltalán nem ég el, és nagyon könnyen használható. Szalonmunkához tökéletes, mert a zselével épített körmök természetes érzést adnak a klienseknek. Rugalmasságának köszönhetően nem reped, és kivételes tapadású is egyben. Ha a köröm felépítése csak átlátszó építő zselékkel történik, ezek eltávolítása körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Az építő zselé egy új generációs körömépítőipari termék, amely kiváló minőségű. Viszkózus állagú, ráadásul önterülő is egyben. A lámpában ég, de a „Low Heat Mode” gombbal nem érez majd kellemetlenséget! Javasolt körömhosszabbításra a sablonon, hegyekre, manikűr javítására, karbantartására is egyaránt. Nagyon ellenálló, könnyen formázható, nem folyik a kutikulára, tökéletes a reszelés nélküli technikához pedig szintén tökéletes. A jobb tapadás érdekében javasolt alaprétegként felvinni. Amennyiben többet tudna meg erről keresse fel weboldalunkat és itt rendelhet is.