Miért érdemes glicin kapszulát fogyasztani?

A glicin a testépítők kedvelt táplálékkiegészítője. Jótékony hatásainak hála nem csak a sportolók, hanem bárki fogyaszthatja ezt az igazán hasznos kiegészítőt. Az alábbiakban azt is eláruljuk, hogy hol érdemes a glicin kapszulákat megvásárolni, akár online kényelmesen, néhány kattintással!

Glicin kapszula fogyasztása több szempontból is előnyös. A glicin a húsz aminosav egyike, mely a testben fehérjéket termel. A fehérjék közül a zselatinban, majd a kollagénben koncentrálódik. A glicin a második legelterjedtebb aminosav, mely az emberi enzimekben, valamint a fehérjékben található. A glicin elsősorban a magas fehérjetartalmú ételekben található meg. Mivel hozzájárul az izomnövekedés elősegítéséhez és a porckopás csökkentéséhez, ezért nagyon sokak számára hasznos. Számos kutatás rávilágított, hogy a glicin kapszula olyan betegségek esetében segíthet csökkenteni a tüneteket, mint a cukorbetegség, krónikus fáradtság, idegrendszeri viselkedési zavarok, ízületi gyulladás, vese és szívelégtelenség, fekélyek és áteresztő bélfal szindróma.

A testépítők azért favorizálják ezt a táplálékkiegészítőt, mert a glicin segít megakadályozni az értékes fehérje bomlását, illetve hozzájárul az izomépítéshez és az izomregenerációhoz. Ezt a hatását időskorban is kifejti, így sokan öregedésgátló aminosavként emlegetik. Az idősebb generációnak azért is érdemes a glicin bevitelre ügyelni, mert az ízületek és porcok védelméhez is hozzájárul. Gyakorlatilag minden korosztálynak érdemes glicin kapszulát fogyasztani! A glicin kapszulát akár online is megrendelheti, így nem kell egyik üzletről a másikra szaladgálni. Ha szeretne bővebben tájékozódni és megtekinteni a széleskörű kínálatot, akkor tekintse meg a vitaminstore.hu webáruházba!

Vélemény, hozzászólás?