Miért érdemes a HIFU kezelést választani?

Manapság számtalan alternatíva szóba jöhet, ha bőrfeszesítésről, ránctalanításról van szó. Ilyen például a botox, a különféle ránctalanító krémek, illetve a 11 soros HIFU kezelés. Utóbbi számtalan előnnyel rendelkezik az előbb említettekhez képest.

HIFU kezelésnek számtalan előnye van. Sokan igyekeznek ránctalanító krémekkel fiatalosabbá tenni arcbőrüket, viszont ezektől túl nagy eredményt nem szabad várni. A másik lehetőségtől, a botoxtól érthető módon sokan ódzkodnak, hiszen rengeteg az elrettentő példa, mennyire természetellenessé tudja varázsolni az arcot ez a típusú kezelés. Viszont a HIFU kezelés esetében ilyesmitől nem kell tartani. Az arc továbbra is természetes marad, viszont a ráncok csökkennek, így sokkal fiatalosabb lesz a kinézete. A HIFU fókuszált ultrahangos kezelésnek köszönhetően az eredmény körülbelül két-három hét után jól láthatóvá válik, ráadásul tartós marad, ugyanis akár három évig is eltarthat, bár ez a környezeti és biológiai tényezőktől is erősen függ. A kezelés orvosi HIFU géppel történik és szakképzett, megbízható szakember végzi el.

A HIFU kezelés nem korlátozza a mindennapi tevékenységet, így az arcbőr továbbra is sminkelhető, nem kell vele napokig várni. A kezelés teljes mértékben biztonságos, így nem kell a mellékhatásoktól tartani, illetve fájdalommentes a kezelés. A mikro fókuszált ultrahang olyan mélységbe juttatja el a hőt, ahol a kollagén termelés fokozható. Ha szeretne fiatalosabb arcbőrt és ezáltal megjelenést, akkor ne kísérletezzen, hanem válassza a 11 soros HIFU kezelést. Nem csak az arc bőr kezelésében, hanem a toka eltüntetésében is hatásos a HIFU kezelés. Bővebb információkért mindenképp látogasson el a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?