Mi az a gépjármű távfelügyelet?

Egyértelmű, hogy manapság már nem elegendő, ha csupán riasztóval van felszerelve a gépjárművünk, hiszen sokszor nem vagyunk hallótávolságon belül, és így nem is tudunk intézkedni. Az is tény, hogy az utca embere sem mindig reagál ezekre a jelzésekre, így a tolvajok akár világos nappal is eltulajdoníthatják például az autóját.

A gépjármű távfelügyelet igénybevételével azonban nem kell majd azzal számolnia, hogy a riasztó megszólalása esetén nem történnek meg a megfelelő intézkedések. Amennyiben ugyanis az autó riasztója bekapcsol, azonnal elkezdődnek az intézkedések.

A gépjármű felügyelet esetén lehetősége van minden egyes beszállás alkalmával arra, hogy ellenőrizze azt a személyt, aki beült az Ön autójába. Amennyiben nem érkezik meg központunkba a személy azonosítása, azonnal megkezdődnek a megfelelő intézkedések.

Ha bármilyen rendellenességet tapasztalunk, értesítjük a gépjármű tulajdonosát. Amennyiben nem válaszol a jelzésre, a gépjármű tulajdonosa által előzetesen megadott szerveket értesítjük. Minden alkalommal, mikor rendellenességet tapasztal berendezésünk, a központban diszpécsereink látják azt. Attól sem kell tartania, hogyha éjszaka történne gond, hiszen a gépjármű távfelügyelet a nap minden időszakában működik.

Olyan helyzet is adódhat, hogy nem szeretné, hogy bárkit is értesítsünk a beérkezett riasztásról, mert például csak tesztelni szeretné a rendszer működését. Ebben az esetben felhívhatja szolgálatunkat, és a jelszó megadásával lemondhatja az intézkedések kezdeményezését. Amennyiben az Elektronika Vonala Vagyonvédelem vállalat mellett dönt, amikor az autója biztonságáról van szó, látogasson el a lineelectronic.hu internetes oldalra, ahol lehetősége van megismerni részletesebben is a gépjármű távfelügyelet szolgáltatásunkat.

Vélemény, hozzászólás?