Milyen a tökéletes szülinapi ajándék?

A tökéletes szülinapi ajándék kiválasztásához tudnunk kell, hogy mi az, amire vágyik a születésnapos. Milyen ajándékkal tudjuk őt legjobban megörvendeztetni? A tökéletes születésnapi ajándék olyan, amire a születésnapos már régóta vágyik.

Mindenki valami olyasmit szeretne a születésnapjára, amire már régóta vágyik. Ennek örülne a legjobban, ez az a dolog, amitől a mosoly kiülne az arcára. Általában ezt a legnehezebb eltalálni és komoly fejtörést okoz mindenki számára. Ehhez az kellene, hogy megkérdezzük az ünnepeltet: „Mit szeretnél a szülinapodra?”, de akkor elveszne a meglepetés varázsa. Ezért választanunk kell, vagy a meglepetés vagy a hőn áhított ajándék. A tökéletes szülinapi ajándék akkor valósul meg, ha kitaláljuk azt a dolgot, amit a születésnapos legjobban szeretne. Ekkor egyeznek a feltételek, a szülinapos semmit sem tud a készülő meglepetésről, az ajándék meglepetésként éri, és olyan ajándékot kap, amit igazán szeretne. Tehát a tökéletes születésnapi ajándék kiválasztása előtt érdemes körbepuhatolózni.

Fontos, hogy meglepetés legyen, és ez is a legnehezebb az egészben. Ettől tökéletes az ajándék. A meglepetést pedig csak úgy tudjuk megvalósítani, ha az ajándékozott olyan valaki, aki közel áll hozzánk, és már régebben szó volt róla, hogy mi az, amit nagyon szeretne, így a tökéletes szülinapi ajándék csak olyan valakinek adható, aki közel áll hozzánk. Ennek a feltételnek is teljesülnie kell ehhez a dologhoz. Ezek a tökéletes ajándék feltételei, és ha ezek a körülmények fennállnak, akkor tökéletes lesz az öröm, ami a meglepetéssel az ajándékozott félt éri. Ehhez azonban régóta ismernünk kell az ünnepeltet vagy esetleg közeli ismerőseit és barátait kell kifaggatni. Csak így lehetséges tökéletes születésnapi ajándék átadása.

Vélemény, hozzászólás?