Mennyezeti lámpa a legjobb áron rendelhető

Az irodai környezetben a világításnak megbízhatónak, világosnak, egyenletesnek, tartósnak és energiatakarékosnak kell lennie. Sok irodaházban van úgynevezett süllyesztett mennyezet, amely másodlagos mennyezet, ezt pedig a fő szerkezeti mennyezetek alá helyeznek el. A süllyesztett mennyezetek általában fémrácsokból állnak, amelyekben számos mennyezeti csempét tartanak. A süllyesztett mennyezetre tervezett lámpatestek besüllyeszthetők a fémrácsba, felszerelhetők a mennyezeti csempére, vagy felfüggeszthetők a mennyezetcsempék alá.

Mennyezeti lámpa ideális választás akár irodákba, közösségi helyiségekbe, de akár otthonra is! Fluoreszkáló izzókat gyakran használnak süllyesztett mennyezeti lámpatestekben; a LED-es világítás azonban kiváló választás, mivel ugyanolyan fényminőséget biztosít, mint a fluoreszkáló világítás, de kevesebb energiát fogyaszt, energiaköltségeket takarít meg és hosszabb ideig tart. A LED-es mennyezeti lámpatestek beszerelésével az irodák csökkenthetik az energiaszámlákra fordított összeget, mivel a LED-es világítótestek fele annyi energiát használnak fel, mint a fluoreszkáló lámpák ugyanazon feladat elvégzésére. Ezenkívül a LED-es világítótestek teljesen szabályozhatók, és beépíthetők épületvezérlőkkel, mozgásérzékelőkkel, időzítőkkel és nappali fénygyűjtő rendszerekkel az energiafogyasztás további csökkentése érdekében.

Amikor az irodákban a hagyományos fénycsöves világítást LED-es világításra cserélik, ritkább lesz a régi izzók cseréje. Ez azt jelenti, hogy az irodák időt és pénzt takaríthatnak meg, ha a könnyű karbantartásról és a lámpacsere költségéről van szó. Mennyezeti lámpatest kínálatunkban LED-es, süllyesztett mennyezeti lapos lámpatestek és LED kosaras lámpatestek találhatók, és sok minden más is amire szüksége lehet a világításhoz. A teljes kínálatért nézzen be az egloshop.hu-ra!

Vélemény, hozzászólás?