Melissa & doug alacsony áron beszerezhető!

Segítsen új medvebarátainak reggel felkészülni a Melissa & Doug termékcsalád Bear Family Dress-Up Puzzle játékával. Bővebben a játékról és a rendelésről weboldalunkon olvashat.

Melissa & doug alacsony áron vár minden kedves érdeklődőt a jatektenger.hu weboldalon méghozzá nagyon jó áron, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk és megtekintheti teljes kínálatunkat.  Ezek az aranyos kis medvék nem tudják, mit vegyenek fel! Tud segíteni rajtuk? Keverje össze és illessze össze a ruhákat, hogy stílusos, új megjelenést hozzon létre a családnak. Anyukák és apukák értékelni fogják, hogy ez a szuper szórakoztató játék segít fejleszteni a kéz-szem koordinációt és a finom motoros készségeket. A fantáziát is inspirálja! Készítsen különleges ékszereket barátaidnak és családjának ezzel a Sweet Hears gyöngyszettel a Melissa & Doug termékcsaládból. Itt az ideje kreatívnak lenni! Ez az imádnivaló készlet tökéletes választás a művészi kicsik számára, és segít elkészíteni saját ékszerterveiket. A dobozban több mint 150 különböző fagyöngy található, rengeteg élénk színnel, hogy stílusos maradjon. Tartalmaz öt színes zsinórt is, amelyek segítenek az indulásban.

Az édesanyák és apukák imádni fogják, hogy az Édes szívek gyöngyszett segít inspirálni kreativitását és fantáziáját, miközben fejleszti a kéz-szem koordinációt. A Melissa & Doug Grill & Serve BBQ készlet igazán ízletes csemege a kis szakácsok számára. Fordítsa meg a tároló dobozt, hogy begyújtsa a grillt és főzzön! Helyezze az ízletes ételeket a grillre, és használja az edényeket. Az öntapadós fülek kiválóan alkalmasak hamburger készítésére, és szórakoztató ropogó hangot adnak, amikor szétvágják őket. Ez a kiváló minőségű játékkészlet kiválóan alkalmas kreatív és fantáziadús szerepjátékokhoz. További részletekért és információkért nézzen be a jatektenger.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?