Méhpempő kedvező áron online

A méhpempő a dolgozó mézelő méhek által előállított vastag tejanyag, amely az anyaméh táplálékául szolgál. Természetesen gazdag B-vitamin-komplexben, esszenciális aminosavakban, ásványi anyagokban és egyedülálló zsírsavban – 10 hidroxi-2-decénsavban (HDA), amely az antibakteriális komponens. Magas tápértéke miatt a méhpempő számos egészségügyi előnnyel jár az emberi test számára: növeli az energiaszintet, fenntartja a bőr egészségét, javítja az immunrendszer működését és az általános jólétet.

Méhpempő kapható a bodomeheszet.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tudjon meg mindent a méhpempőről és a rendelésről. A méhpempő nem alkalmas asztmában szenvedők és méhészeti termékekre allergiások számára. A méhpempő tápláló zselé, amelyet munkaméhek állítanak elő. A lárvákkal dolgozó méheket táplálják életük első három napján a növekedés serkentése érdekében. A méhpempővel hosszabb ideig etetett lárvák anyaméhhé nőnek fel. Valójában az anyaméh egész életében kizárólag méhpempőt eszik. A méhpempő élelmiszeripari termék. Kalóriákat tartalmaz fehérje-, szénhidrát- és zsírsavtartalma miatt. Állítólag a méhpempő kiegészítése elősegíti a hosszú élettartamot. A triglicerid- és lipoproteinszint csökkentésével megvédi a szívet. A méhpempő régóta ismert táplálkozási és energetikai hatásairól, valamint számos egyéb előnyéről. Valóban stimulálja és erősíti az immunrendszert, ideális megoldás az egészség megőrzésére a tél folyamán. Vessünk egy pillantást a méhpempőre, amely a bőrápolási rutin kulcsfontosságú része. A méhpempő fehéres, zselés textúrájú anyag, amelyet fiatal méhek készítettek az anyaméh számára egész életében.

Méhpempő
Méhpempő

„Méhtej” néven is ismert, és 50-65% közötti mennyiségű vizet tartalmaz, sok más anyaggal együtt. A méhpempőt a 20. század közepén fedezték fel, és gyakran hasonlítják a mézhez, de más ízű és színű: halványsárga színű, savanyú, nem édes. De a méztől a legnagyobb különbség a tulajdonságok skálája: szénhidrátokban, fehérjékben, zsírokban és vitaminokban gazdag, így a legjobb szövetségese lesz, amikor a fáradtság télen beindul. A méhpempő energiaforrás, és segít leküzdeni az évszak változásával járó fáradtságot. Az immunvédelem erősítésével valódi stimulánsként hat a szervezet számára; B-vitaminokat, ásványi sókat, oligo elemeket és aminosavakat tartalmaz, amelyek segítenek mind a szellemi, mind a fizikai erő felépítésében. Ez egy igazi természetes pick-me-up, amely segít leküzdeni a fáradtságot, kimerültséget és még a depressziót is. De a hatalma nem áll meg itt: bebizonyosodott, hogy nagyon hatékony memóriavesztésre, pótolja a szervezet hiányosságait, javítja a stresszel szembeni ellenállást és növeli az étvágyat. A sejtmegújulás a méhpempő egyik fő előnye a bőr számára. Lassítja a bőr idő előtti öregedését és csökkenti az életkorhoz kapcsolódó sötét foltokat. Táplálkozási és revitalizáló tulajdonságai rendszeressé teszik a bőrápolási rutinban: a méhpempő segít a finom vonalak elleni küzdelemben és a száraz bőr elleni küzdelemben. Sőt segíthet az ekcéma és a pattanások ellen is! Tehát a legtöbbet hozza ki a méhpempő előnyeinek hosszú listájából a bőr számára. B-vitaminjai kiválóan alkalmasak a sérült haj és körmök megerősítésére és vitalizálására is. A méhpempő egy tejes váladék, amelyet a munkaméhek mirigyei termelnek, és amelyet a kolónia összes lárvájának táplálására használnak, nemtől függetlenül. Az élet első három napja után a hím lárvák és a nőstény lárvák abbahagyják a méhpempő etetését. Lenyűgöző módon azonban, amikor egy kolónia új anyaméh létrehozása mellett dönt, a munkaméhek néhány lárvát tovább táplálnak méhpempővel a speciálisan felépített anyaméhsejtekben (innen a méhpempő neve).

Vélemény, hozzászólás?