Megyeri Judit könyveinek online vásárlása

A thrillerek, rejtélyek és egyéb feszültség-fikciók olvasása mentális edzést biztosít, és stimulálja az agy különböző területeit. Számos tanulmány kimutatja, hogy olvasás közben az agy úgy dolgozza fel a szavakat, hogy egy virtuális szimulátorba kerül, és úgy éli meg a könyv eseményeit, mintha azok valójában megtörténnének.

Megyeri Judit thrillerei megrendelhetőek a book24.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, ha ön is arra vágyik, hogy elolvassa ezeket a könyveket. A thriller olvasás aktív élménybe vonja be az agyat. Ahogy edzeni kell a fizikai testét, hogy jó formában maradjon, úgy az agyával is kell dolgoznia, hogy csúcsállapotban maradjon. A thrillerek és a rejtélyek rejtvényeket kínálnak a megoldásra, mint egy akadálypálya az agy számára. Lehet, hogy azt hiszi, hogy a legújabb Megyeri Judit könyvet puszta szórakozásból választotta, sokkal többet érhet el általa, mint a szórakozás. Mindig azért olvas, hogy tanuljon. Az agya keményen képes befogadni az információkat történet formájában, elemezni és eltárolni későbbi felhasználás céljából. Ez egy DNS-be írt túlélési technika, amely a szépirodalmi olvasást nemcsak szórakoztatóvá, de egyenesen nélkülözhetetlenné teszi. Bár ez ellentmondásosnak tűnhet, ha thrillereket olvas-azokat a feszültségekkel teli történeteket, amelyek miatt a szíve gyorsabban ver, és a nyakizmai felgyülemlenek, tényleg levezeti a stresszt.

Gondoljon rá úgy, mint egy stresszlabdára az elméje számára. Összenyomja a labdát, ami megfeszíti az izmait, de amikor ellazul, stresszoldó hatás érhető el. Olvasás közben van néhány élettani reakciója, de az élmény helyettesítő. Ezek az események nem önnel történnek, annak ellenére, hogy az agyad úgy reagál, mintha így lenne. Amennyiben kíváncsi Megyeri Judit thrillereire keresse fel bátran weboldalunkat a book24.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?