Egyszerű házi készítésű pakolások a mellkasi pattanások csökkentésére

Az akne bárhol problémás, akár az arcon, a vállán vagy a mellkason. A mellkasi akne meglehetősen gyakori probléma, és a mirigyekből történő túlzott olajkiválasztás miatt fordul elő. A pórusok gyakran eltömődnek, ami pattanások megjelenését eredményezi. Fontos, hogy ellenőrizzük a pattanások kialakulását, különben az állapot romolhat, és a bőr egészségtelenné válik. Számos könnyen elkészíthető házi pakolás létezik, amelyek segítenek csökkenteni a mellkasi pattanásokat.

Ha ezeket a pakolásokat rendszeresen használja, segít csökkenteni a túlzott olajkiválasztást és csökkenti a gyulladást. Hagyma és zabpehely pakolás: Ez egy könnyen elkészíthető pakolás, amely segít csökkenteni a mellkasi pattanásokat, és segít megelőzni a jövőbeni járványok előfordulását. Ennek a pakolásnak az elkészítéséhez meg kell főznie egy tál zabpelyhet, és hagynia kell lassan kihűlni. Egy egész közepes hagymát kell pürésíteni. Ha sima állagú, ezt a zabpelyhet összekeverheti hagymával. Most hagyja a keveréket hűtőszekrényben legalább egy órára, vagy amíg teljesen kihűl. Ezután ezt a pakolást felviheti a mellkasára, és hagyja rajta öt percig. Ezután sima vízzel eltávolíthatja. Másnap ismételje meg a pakolást. Ha rendszeresen alkalmazza, az segít a probléma kezelésében.

Rózsavíz és Szantálfa pakolás: Ez egy gazdag és rendkívül jótékony pakolás, amely segít felszívni a bőr túlzott zsírtermelését. A szantálfa nagyon hasznos a pattanások csökkentésében, a rózsavíz pedig segít összehúzni a pórusokat, ami csökkenti a pattanások előfordulását. A szantálfa nagyon hasznos a pattanások okozta bőrirritáció csillapításában. A két összetevőből egyenlő mennyiséget kell összekeverni. Sima keveréket kap. Vigye fel ezt a pakolást a mellkasára, és hagyja megszáradni. Ezután sima vízzel leöblítheti. A legjobb eredmény érdekében ezt a pakolást hetente legalább háromszor meg kell ismételnie.

Vélemény, hozzászólás?