Még mindig hódít a szerelemlakat!

A szerelemlakatok egyre népszerűbbek, és a világ minden táján gyakori látványosságokká váltak a városok hídjain. A szerelmi zár egyszerűen egy lakat, amelyet két szerelmes rögzít valamihez, például egy hídhoz, kerítéshez vagy fához. Ekkor már hagyomány, hogy a pár eldobja a kulcsot, jelképezve egymás iránti, soha meg nem törhető tartós szerelmüket.

Szerelemlakat olcsón rendelhető a gravirexpressz.hu weboldalon, ezért keressen fel minket és megtalálhatja a teljes lakat készletet az árakkal együtt. Gyakran a pár neveinek kezdőbetűjét is a lakatba faragják, hogy maradandó emlékeztető legyen az arra járók számára. Egy olyan világban, ahol a szerelmet gyakrabban ünneplik a Facebook oldalain vagy a Snapchaten, a szerelmi lakat szimbolikája különösen romantikus módja annak, hogy kinyilvánítsa érzéseit. A hidakra erősített szerelmi zárak hagyománya a feltételezések szerint Szerbiában kezdődött az első világháború idején, miután egy nő szívfájdalomban halt meg, amikor szeretője elhagyta egy másik nőért, akivel a háborúban találkozott. A helybéli asszonyok, akik megrémültek a sorstól, lakatokat kezdtek rögzíteni azon a hídon, ahol a két szerelmes találkozott. Ma a szerelmi hidak az egész világon megtalálhatók. Íme néhány a legismertebb hidak közül, amelyekkel kinyilváníthatod örök ragaszkodásodat egyetlen igaz szerelmed iránt.

A világ talán leghíresebb lakathídja a párizsi Pont Des Arts szerelmi lakathíd, amely 2014-ben került a címlapokra, miután a híd egyik mellvédje megrogyott a becslések szerint 700.000 lakat súlya alatt. Észreveheti, hogy a Szajna hídjai közül a legtöbbet ugyanúgy használják a szerelmesek. A kevésbé romantikus vagy talán gyakorlatiasabb meggyőződésűek a vandalizmus egy formájának tekintik ezeket a lakatokat. Ha ön is szeretne beszerezni egy csodás lakatot szerelmének, keresse fel a gravirexpressz.hu weboldalt.